keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Oi joulupukki...


Tässä nyt sitten tämä joululahjatoivelistani. Vuittonin osalta tämä nyt on ehkä fiktiivinen, sillä joulupukkia ei taida olla olemassa ja joudun varmaan itse käymään Vuittonilla, mutta kaikki muu on ihan realistista. Eli aloitetaan vasemmasta yläkulmasta....

Toivoisin täydennystä Villeroy&Boch kokoelmaani, haluaisin valkoisia matalia pitkuloita ruokalautasia sekä pieniä neliskantisia kuljoka, kaikki New Wave -sarjasta. Pyörittelin viimeksi Akateemisessa tovin Lauren Weisbergin kirjaa (Last Night at Chateau Marmont), mutta jätin ostamatta, koska kovakantisena se tuntui liian kalliilta. Olen lukenut kaikki edelliset pokkarit ja uusi olisi erittäin tervetullut. Myös kaikenmaailman muotikirjat on ihania, esim. Chanel ja YSL kirja on pakko jossain vaiheessa hankkia kokoelmaan! :)

Hemmottelu tietenkin kuuluu jouluun, joten toivoisin lahjakorttia johonkin Spahan, esim. kunnon jalkahoito olisi ihan luksusta! Myös uusi suihkugeeli (esim. Body Shopin kookos tai toffee tms.) olisi paikallaan, ja miksei saman sarjan kosteusvoide, vaikka niistä mulla ei olekaan tällä hetkellä pulaa...hehe... :) Kaikki ihanat meikit on yksikertaisesti ihania, voiko Chanelin kynsilakkoja tai Lancomen huulikiiltoja ollaa koskaan liikaa?? Ja uusi hajuvesi, sen tarttisin kanssa. Mulla ei ole pitkään aikaan ollut Guccin Eau de Parfume II, joten se olisi kiva saada taas käyttöön.

Lisäksi tarvitsisin uudet tohvelit, jotkut tollaiset ballerinamalliset olisi hyvää vaihtelua ja niiden tietenkin pitää olla aitoa karvaa, jotta varpaat pysyy lämpiminä. En koskaan saanut hankituksi Shepherdin ballerinoja viime vuonna, joten josko nyt hankkisi sellaiset söpöt vaaleanpunaiset? On nuokin kuvassa olevat ihan syötävän söpöt! :) Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä olisin kiitollinen leffalipuista, sillä leffateatteriin on nyt tulossa ihan sairaan monta elokuvaa, jotka tekisi mieli käydä katsomassa ja nykypäivän leffalippujen hinnat on ihan riistoa!!

Mitäs teidän joululahjatoivelistalla on?? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...