tiistai 8. marraskuuta 2011

maapallon äärilaidoilla

Lontoon jälkeen on iskenyt hirveä himo uusiin kaupunkikohteisiin! Korostan tässä, että himo kaupunkikohteisiin on ollut jo pitkään, koska rannat on jollain tavalla nähty, mutta nyt Lontoo jotenkin oikein lisäksi pökköä pesään... Ensi kesän villikortti olisi New York - Los Angeles matka! Los Angeles olisi hyvin, hyvin mielenkiintoinen, kun taas New Yorkissa voisi olla ns. pakollinen välilasku...;) En tiedä tuleeko siitä mitään, mutta toisaalta säästötilille karttuu kuukausittain matkarahaa, jota ei ole käytetty edes uuden asunnon sisutamiseen, ja jos kaikki menee hyvin, niin pitkästä aikaa olisi palkallinen lomakin tiedossa....

Back up suunnitelma, tai mahdollinen kevät- tai syyslomakohde voisi olla Pariisi. Sielläkään ei ole tullut käytyä, vaikka olen koko lapsuuteni unelmoinut asuvani jossain kerrostalossa Pariisissa, jonka ikkunasta/parvekkeelta näkyisi Eiffeltornin huippu. Mähän aloitin ala-asteella omatoimisesti ranskan opiskelun vain tämä visio mielessäni. Opiskelin ranskaa koulussa ja vapaa aikana vielä kotikoneella vanhan kunnon rompun kanssa, haha! Valitettavasti huonot opettajat tappoivat intoni niin yläasteella kuin lukiossa, ja vaikka kirjoitin ranskasta E:n (jos se jollekin jotain sanoo), niin kielitaitoni on jo auttamattomasti ruostunut. Ehkäpä intoa löytyisi uudestaan Pariisin jälkeen...? (P.S. Huomatkaa Ratatouillen hiiri = minä lapsena!)


Kolmas erittäin mielenkiintoinen kohde olisi Islanti, joka olisikin taas ihan toinen ääripää. Se ois kunnon rentoutusloma kuumine lähteineen ja idyllisine taloineen. Hyvää kalaa kenties? Kalliita drinkkeja? Islannissa on jotain, mikä kovasti kiehtoo....

Ja sitten on Dubai, Etelä-Amerikka, Rooma ja Milano.... :)

Kuka teistä on käynyt näissä mielenkiintoisissa kohteissa? Suosittelisitteko? :)

5 kommenttia:

 1. Jos Pariisin tai Islantiin haluut mennä, jos matkaseuraa kaipaat, ni mä voin tulla mukaan, anytime!:D Ja sit ku joskus hamas tulevaisuudes meen töihin, ni sit mä voin lähtee ihan mihin vaan!!! Mullaki on matkakuume ja suunnittelen koko ajan vaan kaikkee kivaa, vaik tiedänki, et kaikkee en voi toteuttaa...

  VastaaPoista
 2. Hei minkäkokoiset college housut ostit sieltä Abercrombielta? :)
  Sori, random kysymys :)
  -Eva

  VastaaPoista
 3. islanti on MIELETÖN! matkakohteena sitä on vaikea lyhyesti kuvailla, niin erikoinen se on:) ja jos vain reykjavikista puhutaan, on vaikea kuvitella olevansa yhden pohjoismaan pääkaupungissa - niin paljon se mielestäni eroaa esimerkiksi helsingistä ja tukholmasta! mikään halvin kohdehan se ei toki ole, mutta jos haluaa jotain muuta kuin vaikka "perinteisen" pariisin-loman, se on varmasti joka sentin arvoinen:) itse vierailin siellä syksyllä 2007 ja ehdottomasti lähden vielä joskus takaisin! ja kuumat lähteet<3 niitä ei hehkuteta turhaan!

  VastaaPoista
 4. USA:n länsirannikolle jos lähtee niin ei kannata rajoittua pelkästään LOSiin, vaikka ihan mahtava kaupunki onkin. Mistään sen kummemmasta rantaelämästä siellä ei kannata haaveilla (meri on jääkylmä) mutta shoppailu ja huvipuistot on ihan mahtavia. Auto kannattaa ottaa alle, sen kanssa California on ihan mieletön kokemus!

  VastaaPoista
 5. Linda, pitäiskin alkaa harrastaa tyttöjen viikonloppuja jossain muualla nyt kun Tukholma on jo nähty! ;) Mä luulen, että sun pitää ottaa mut mukaan vasta toisella kierroksella, sitten kun sä olet ahminut sen kaiken kulttuurin mitä tarvitset, niin mä voin liittyä pakollisiin nähtävyyksiin, kahvilakierrokselle ja shoppailurundille, hehe! ;)

  Eva, ostin S. :)

  Anonyymi, ei varmasti, kuulostaa ihanalta! :)

  Anomyymi, jos ois enemmän aikaa, niin sit ois ehdottomasti pakko vuokraa auto ja kiertää! :) Onneksi mun rantalomat on lähinnä sitä auringossa makoilua, mulle vesi on kylmää jopa silloin kun se on +25! ;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...