keskiviikko 2. marraskuuta 2011

I love you, Roger


Tässä nyt olisi mun ensimmäinen ja kaikista kallein kenkäostos - ehkä kuitenkin kaikista korkokenkäostoksistani tähän asti järkevin! :)

Kun huomasin nämä Roger Vivierin korkkarit Harrodsin kenkäosastolla, en enää voinut päästää kenkää käsistäni! Olin himoinnut kyseistä paria jo useamman vuoden, mutta en uskonut, että oma parini ilmestyisi kenkähyllylle ihan vielä. Kun sujautin kengät jalkaan, niin oloni oli kuin tuhkimolla! Tajusin, että mukavampaa korkokenkäparia en tule löytämään kovin helposti! Christian Louboutinin kengät on epäilemättä upeita, mutta arkikengiksi niitä ei ihan heti ottaisi, nämä taas on aivan eri luokkaa...

Brändi ei toki ole yhtä markkinoitu kuin moni muu, mutta kyllä alan ihmiset tietää mistä puhun, eivät varmaan syyttä. Ulospäin näkymätön tavallista leveämpi lesti tekee näistä erittäin käyttömukavat ja jos mietit, missä merkin kenkiin olet törmännyt, niin tässä tulee pieni vinkki! ;)...ylemmässä kuvassa jopa kaksin kappalein... :)

7 kommenttia:

 1. Wau kerrassaan mahtavan ostoksen olet tehnyt!! Ymmärrän että niitä ei voinut kauppaan jättää ;) Odotan mielenkiinnolla muita ostoksiasi!

  VastaaPoista
 2. Kauniit! Kaikki, mitä Blairil on, on varmasti hyvä ostos:)

  VastaaPoista
 3. Pampuliina, mä olen kanssa supertyytyväinen! Harrodsilla tuli taas se karkkikauppailmiö, kun kaikkea on, niin mikään ei sytytä, mutta sitten kun näin nuo hyllyssä (kahdella eri koron korkeudella), niin nappasin heti korkeammat ja sen jälkeen mitkään muut kengät ei enää kiinnostaneet... :) Jos ei lasketa yhtiä aevan ihania YSL:n korkokenkiä...;)

  Linda, näin mäkin veikkaan! ;)

  VastaaPoista
 4. Ovat upeat ja ennenkaikkea myös ajattomat :) Onnittelut löydöstä!
  Vastasiko muuten niiden koko omaa normikengänkokoasi?

  Itse en omista (vielä) kenkiä kyseiseltä merkiltä. Louboutineja löytyy niin monta paria että voisin sanoa kyllästyneeni jossain määrin, ja ne alkavat muutenkin pikkuhiljaa tuntumaan menneen talven lumelta enkä ole enää löytänyt mieluisia hänen uusimmasta mallistosta ja sitä edeltävästä mallistostakin vain yhdet. YSL:t erittäin korkeat korot ovat kuitenkin olleet tähän saakka paras kenkämalli omaan jalkaani, joten niitä himoitsen lisää, eikä niiden pohjista tarvitse huolehtia sen kummemmin joten siitäkin pisteitä.

  -L-

  VastaaPoista
 5. Hienot ja hyvä tietää että myös mukavat! Jotenkin noissa iso solki näyttää paremmalta kuin ballerinaversioissa. Kertoisitko vielä hinnan, vaikka Lontoassa on tietty aina Lontoo-lisä... Tänks.

  VastaaPoista
 6. L, kiitos! Itse asiassa mun koko on 38,5, mutta ostin 38. En osannut päättää, kumpi olisi parempi, mutta ajattelin, että kun kenkä venyy, niin pienempi koko on kuitenkin parempi. Joo mä kanssa mietin, että uskaltaisko pikkujouluissa tepastella Louboutineissa ulkona asti?? Silloin voi hyvin sataa tai tulla ensimmäiset lumet ja toistaiseksi olen kävellyt nahkapohjilla vain sisällä tai kesällä.... :)

  Anonyymi, ööö, oisko ollu jotain 420 puntaa eli vähän vajaan 500€ tuli maksamaan omassa valuuutassa... Niin mustakin, noihin sopii solki ihan täydellisesti! :)

  caelia, kiitos! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...