keskiviikko 16. marraskuuta 2011

hehkuva iho


Olivia on joskus kertonut ihonsa salaisuudeksi sen, että hän käy kerran kuukaudessa kosmetologilla, eikä kuulemma poistu sen jälkeen kotoaan seuraavaan päivään asti. Ja samalla kosmetologilla hän on ilmeisesti käynyt teini-ikäisestä asti. Noh, kävisin minäkin, jos rahat riittäisi....mutta yhden halvankin vinkin Olivia on kertonut ja mä testasin sitä eilen!

Itselläni ei onneksi ole koskaan juuri ollut ongelmia ihon kanssa (eikä toivottavasti koskaan tulekaan), mutta aina silloin tällöin, juuri kun on vuoden tärkein tapahtuma tulossa, niin pari päivää ennen tulee joku hemmetin näppylä näkyvälle paikalle! Mikä voisi olla huonompi ajoitus kuin nyt, kun viikonloppuna on tulossa kahdet pikkujoulut?!!

Olivia on kertonut, että jos hänelle tulee näppylä, niin hän leikkaa laastarin pieniksi paloiksi ja liimaa kerrokset päällekkäin näppylän päälle. Sitten hän vaan odottaa yön yli ja aamulla näppylä on jo kadonnut! Niin helppoa... :) Eilen sitten kokeilin samaa kikkaa ja täytyy kyllä sanoa, että Olivia oli oikeassa. Minä tyhmä olin jo kerennyt polttaa ihon kaiken maailman aineilla, joten näppylästä jäi pieni piste, mutta se "haava" ja patti ja mitä ikinä siinä oli sitä ennen, niin se vaan katosi taivaan tuuliin! Tänään kokeilen samaa vielä toiseen näppyyn ja sittenhän mun pitäisikin olla jo juhlakunnossa! :) :)

Onkos muilla jotain hyviä kikkoja?? :)

3 kommenttia:

 1. selittäisitkö tuon kikan hieman selvemmin, en oikein tajunnut :)

  VastaaPoista
 2. ---, eli mä käytin ihan tollaista muovi/lateksilaastaria (en tiedä miksä kutsutaan niitä, jotka ei ole kankaisia) sitten vaan teet pieniä neliöitä siitä liimapinnasta ja liimailet niitä päällekkäin näppylän päälle! Ei varmaan auta pahaan akneen, mutta yksittäiseen näppylään auttoi ainakin mulla! En tiedä tarkalleen, miten Olivia tekee tämän ja mitä laastareita hän käyttää, mutta eiköhän se ole jotain vastaavaa... :)

  VastaaPoista
 3. Eli käytännössä Olivia tukahduttaa aina näpyn "kelmuttamalla" sen :D Tietysti siinä on se riski että talitukkeuma koteloituu vaan syvemmälle ihoon, ja jonain kauniina päivänä koko komeus pomppaa sitten kerralla ihon pintaan, vaihtoehtoisesti jää syvälle ihoon kovettuen herneen tuntoiseksi pahkuraksi. Tai että laastarin liima aiheuttaa allergisen reaktion kasvojen herkälle iholle.

  Itse olen laittanut hieman Darphin Overnight Refining Lotionia tai hammastahnaa näpyn päälle illalla, ja aamuun mennessä ne on aina kuivahtaneet pois.

  -L-

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...