tiistai 1. marraskuuta 2011

Greetings from London!!

Hei kaikki rakkaat lukijat! Pahoittelen, että tein katoamistempun näin pitkäksi aikaa, mutta Lontoon reissu tuli kuin puskasta, enkä kerennyt laittamaan mitään sitä ennen tänne, matkalla taas ei ollut mahdollisuutta eikä aikaakaan postailla! Kuvasaldoa on kuitenkin reilu 400 kuvaa ja ostoksiakin tuli tehtyä, mm. 4 paria kenkiä, mikä taitaa olla enemmän kuin koko alkuvuonna!! ;)

 
 

 Joku nyt ehkä kuitenkin muisti, että olen reissussa ja tauko on väliaikainen, mutta yritän jatkossa varoitella teitä paremmin! Kirpparin puolelle on tullut pari huutoa, niinhinkin tulen vastaamaan asap! Viime yön unet jäi aika lyhyiksi ja tämänpäiväisen työvuoron jälkeen olen ensin puunannut kotia ja nyt itseäni. Vuorossa on nyt kynsien lakkaus uudella Chanelin 18 ROUGE NOIR -kynsilakalla, mutta te voitte puolestaan nauttia pienestä Lontoo kuvapostauksesta sillä välin.... :)

9 kommenttia:

 1. Nice:) Lontoos ois kyl coolii asuu, tyylii ainaki muutaman kuukauden... Ehkä joskus;)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! :) Tulehan esittelemään ostoksia, kunhan ehdit ja jaksat. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Upeita Lontoon kuvia, innolla odottelen ostoksia! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, kelpaisi itsellekin nyt reissu Lontooseen ja vähän ostoksillekin :)

  Kysyinkin tätä jo kerran sinun vanhan blogin aikana, mutta edellinen kone sanoi sopimuksensa irti ja kaikki kirjanmerkit hävisi. Olisiko sulla vielä tallessa linkkiä (tai nimeä) sille naiselle, joka tekee chihuille vaatteita mittatilauksena? Taisi asua jossain ulkomailla muistaakseni. Meidän pötkylä on nyt noin 1,5 vee ja kasvanut ulos viime talvisista vaatteista :)

  VastaaPoista
 5. jenna, se kyllä ylitti odotukseni ja menen varmasti vielä joku päivä uudestaan!

  Linda, suosittelen menemään joka perjantai after workeilee Canary Wharfille - kaikki bisnesmiehet on liikenteessä ja vauhdissa! ;)

  Riina, juu, tänään tuli ensimmäinen! ;)

  Reetta, lisää tulossa! :)

  caelia, suosittelen!;) Nyt en muista nettisivua ulkoa, mutta merkki oli mi-chi ja nettisivut/kennel oli joku michilandia tms. koita kirjottaa noi googleen ja tule kertomaan sitten, jos ei löydy! :)

  VastaaPoista
 6. Ei, älä kiusaa muo!!!!!! Me <3 pukumiehet, kuuma brittiaksentti ois viel plussaa, ah. *unelmoi*

  VastaaPoista
 7. Kiitos, mi-chi löytyi! Täytyy tänään ottaa pötkylän strategiset mitat ja laittaa tilausta menemään. Tuhannet kiitokset!

  VastaaPoista
 8. mä olin Lontoossa viime kesänä ja tykkäsin hirveesti ja haluan uudestaan, koska se oli vaan yhen päivän ehkä noin 5 tunnin viisiitti muun reissun yhteydessä!:)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...