sunnuntai 13. marraskuuta 2011

goose ehkä myyntiin?Heippa hei rakkaat lukijani, harkitsen vaihtavani valkoisen Gooseni mustaan, tarkkoittaen sitä, että myisin mahdollisesti vanhan takkini jollekin onnelliselle ja ostaisin uuden tilalle. Kyseinen takki on ostettu vajaan pari vuotta sitten Stockalta (normihinta n. 500€) ja nyt voisin myydä sen hinnalla 270€. Takki on täysin ehjä ja ai että kun lämmin!! :) Koko on M, mutta mallinsa puolesta menee varmaan XS-M kokoiselle helposti. Itse olen 175 pitkä, mutta olen pitänyt välillä hihoja käärittyinä, joten pituuskaan ei ole ongelma. Tämä on ihan must tuote koiralenkeille, lasten kanssa ulkoiluun tai kuusenhakureissulle...;) 

Joku tätä täällä jo kyselinkin, joten ajattelin kysäistä onko kellään kiinnostusta tälle takille?? Jos on, niin siirrän tämän blogikirpparin puolelle ja kerron sitten tarkemmin säännöt ja huutoajan. Jos ei mene täällä, niin sitten turvaudun kenties Huutonettiin... :)

(Katso lisää kuvia tästä postauksesta.)

6 kommenttia:

 1. olen kyllä omasta goosesta jo kauan haaveillut eikä tuo hintakaan ole paha:) lähinnä tuo väri mietityttää! onko itselläsi likaantunut miten paljon, mites takin pesu, pesulassa varmaan?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, kyllä itse veisin pesulaan, taitaa olla 30e paikkeilla, mitä olen joskus kysellyt, ettei siinä mielestäni ihan vararikkoon mene! :) Valkoisessa toki näkyy lika herkemmin kuin tummassa värissä, mutta se riippuu paljon itsestäkin, milloin ja miten käyttää. Kun talvipakkasilla on pyöriny hangessa, niin ei siitä ole jäänyt mitään, mutta toki kun on välillä nostellu koiria syliin yms. yms. arkeen kuuluvaa, niin munkin takkiin on nyt tullu pikaisen käytön jälkiä. Kuitenkaan, ei niin häiritsevästi, että olisi tarttunut 2 vuoden aikana kertaakaan kääntyä pesulan puoleen. Jos myyn tämän, niin voin ottaa ensin lähikuvia, mutta pesulaan en taida jaksaa viedä ennen myyntiä, sen jälkeen ottaisin sen itse takaisin käyttöön, hehe... ;) Jos vertaan Hennesin valkoiseen syystuulitakkiin, niin tuntuu, että tämä olisi hylkinyt paljon paremmin likaa, Hennesin versionta kun on tullut pestyä joka kaudella... :)

  VastaaPoista
 3. Olisin kiinnostunut. laitoin sähköpostia tulikohan se perille? ulla

  VastaaPoista
 4. ulla, kyllä tuli ja vastasinkin jo siihen! :)

  VastaaPoista
 5. heijssan! itsekkin olisin kiinnostunut, jokohan se kerkesi mennä? :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, nyt takki valitettavasti kerkesi jo mennä.... Kiitos kuitenkin, kun laitoit viestiä! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...