tiistai 22. marraskuuta 2011

blingbling-paidan metsästysKuten olen joskus kertonut ja listannut ostoslistalleni, hakusessa on kultainen paljettipaita. Tämä tuli eilen postissa H&M:ltä, mutta en ole vielä päättänyt onke se sittenkään the one..?? Jos jotakuta paita kiinnostaa, niin kannattaa käydä joko Aleksanterinkadun liikeessä tai verkkokaupassa... :)

7 kommenttia:

 1. hyvältä näyttää! Ihastelen aina tuota taustalla näkyvää kotiasi ja vaatehuonetta!! koskahan esittelet kotiasi enemmän? odotan kovasti :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää aikas upealta tuo paita!

  VastaaPoista
 3. Heidi, niin mäkin odotan!! Remontti on vaan venyny ja venyny, mutta ehkä mä voisin pikkuhiljaa aloittaa vaikka osissa... ;)

  Pampuliina, hmmm....mitähän sen kanssa nyt päättäisi! ;)

  Reetta, ei kuulkaas helpota päästöstä tuokaan kommentti, kun itse olin jo pakannut sen varmuudeksi takaisin muovipussiin... :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvännäköinen sinun päällä! :) On arvokkaan antiikkikultaisen näköinen, eikä ollenkaan joulukuusimaisen kimaltelevan keltainen kuten useimmat kultapaljettiset vaatteet valitettavasti ovat (kuten eräs hieman pidemmän mallinen toppi/tunika jota katselin muutama kk sitten Saksassa, mutta oli jotenkin liian kirkkaan välkehtivä ja maksoi kaiken lisäksi melkein 500 euroa).

  Pidä ihmeessä se, koska jo pelkän hintansa puolesta on todellinen löytö. Sitten vaan esim. jotain mustaa pitsisomisteista kynähametta sen kaveriksi.

  -L-

  VastaaPoista
 5. Minä olen myös sitämieltä että pidä se, se on oikeasti loistava ostos!

  VastaaPoista
 6. L, joo, eiköhän tuo paita sitten jää, kun kerta kaikki niin sanoo! Mä oon kanssa miettiny, että se näyttäisi hyvältä mustan kapean hameen tai mustien housujen ja korkkareiden kanssa. Vielä kun saisi YSL:n mustan clutch-laukun! :)

  Pampuliina, ainakin "loistava" jos ei muuta! :) Joo, ehkä mä pidän sen sitten kuitenkin...

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...