perjantai 11. marraskuuta 2011

äidiltä tyttärelle

Huhhuijaa mikä viikkoa, tällä viikolla on tullut tehtyä yhtä sun toista naama hehkuen ja pulssi lyöden tuhatta ja sataa, mutta nyt on vihdoin perjantai ja päänsärystä huolimatta, on mukava ottaa tilkka punaviinia ja istahtaa tänne koneelle toisenlaiseen maailmaan.... Pahoittelen, kun en kerennyt eilen postailla tänne mitään, mutta enpä ollut kotonakaan juuri yhtään. Tänään halusin taas ehdottomasti jakaa kanssanne muutaman kuvan.

Moni varmasti tietänee, että Miroslava Duma oli vielä vähän aikaa sitten raskaana ja nyt on sitten hänen ystävänsä Natashan vuoro. Mutta hei, mikä raskaustyyli, ohhoh! :) Ja otsikosta puheen ollen, niin on se ilkeää, jos tyylitaju ei periydy lapselle...miettikää kaikki ne kengät, laukut ja vaatteet, voih! ;) 


(kuvat: Miroslava Duman blogi)

Viikonloppuna viimeistellään yläkerran vessaa ja keittiön välitilaa. Ja yllätysyllätys viikon päästä onkin jo ns. tuparit!! :) Arvatkaas muuten, tuliko se helkutin saunan lasiseinä tuhansina sirpaleina??!! Onneksi huomattiin myymälässä ja nyt kaiken säätämisen jälkeen odotellaan sitä saapuvaksi joulukuun puolessa välissä, että eipä ollut liiottelua, kun joku heitti heinäkuussa: "jouluksi kotiin", hehe!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...