maanantai 24. lokakuuta 2011

Wolfordin tuubi


Jonkin aikaa sitten (tai onhan siitä jo aikaa, noloa) eräs lukija pyysi, että ottaisin kuvan itsestäni Wolfordin tuubimekossa - parempi myöhään kuin ei koskaan, joten tässä se nyt on! :) Ainoana asusteena toimivat tällä kertaa korkkarit, mutta asusteita, takkeja kenkiä yms. muuttelemalla siitä saa hyvin monikäyttäisen vaatekappaleen, mekon tai hameen.


Mekko vie viikattuna uskomattoman vähän tilaa, eikä rypyt näy rypystysten ansioista. Ei ihme, että moni (esim. Saimi Nousiainen) kehuvat tätä mekkoa pakolliseksi vaatekappaleeksi matkoilla. Jotkut sanovat, että tämä kestää vuosia ja on loistava vaate myös raskaana olessa. Itseäni ehkä hieman pelottaisi vetää sitä mahan yli, mitä jos se venyykin, eikä palaudu takaisin? Mulle tälläisen miettiminen on kuitenkin vielä aikaista, mutta jos joku on testannut, niin kertokaa toki kokomuksistanne kommenttiboksissa! ;)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo tiibimekko! Misät tuollaisen ihanuuden saa ostettua? :)

    VastaaPoista
  2. Minna, kiitos! :) Tosiaan se kaipaa vähän asusteita ympärille, mutta kun kuvaa pyydettiin nimenomaan mekosta, niin ehkä se ajaa asiansa näissä kuvissa... Niitä saa Helsingistä ainakin Wolfordin liikkeestä ja Stockalta. :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...