maanantai 17. lokakuuta 2011

vaatteita kaupunkilomalle

London trip


Täytyy sanoa, että kun tekee tällaisen kollaasin ennen matkalle lähtöä, niin pakkaaminen ja pukeminen itse matkalla sujuu niin paljon paremmin ja helpommin! Minkä ihmeen takia mulla kesti niin kauan tajuta se...?

Lontoon reissuun on vielä puolitoista viikkoa aikaa ja mulla on jo näin selvät sävelet pukemisen suhteen! :) Näistähän mä saan vaikka miten monta asua tehtyä ja kun ottaa huomioon, että suurin osa tulee päälle jo lähtiessä, niin mukaan ei tartte pakkaa kuin pari paitaa, hameen, sukkahousut ja korkkarit, pikkulaukun ja pari kaulakorua!! Toki kosmetiikka, kamera, sateenvarjo ja muut pikkutilpehöörit vie kanssa tilaa, mutta hei, mullahan on käytönnössä vain kolme vaatekappaletta ja kengät pakattavana!! :) :)

Kyseiset vaatekappaleet saattaisivat toimia kuitenkin paremmin Pariisissa....;) Tai mistä mä tiedän, kunhan on itsellä mukava olla...

6 kommenttia:

 1. Voisin ottaa näistä joka ainoan vaatekaappiini, etenkin näyttävälle kaulakorulle olisi tarvetta.

  VastaaPoista
 2. Musta ja harmaa toimivat parhaiten Pariisissa, eikä silloin ainakaan erotu siellä liikaa turistina :D

  Lontoossa on aina niin synkkää ja ikävää että tekee mieli pukeutua johonkin kirkkaaseen jotta fiilis kohenee ja jaksaa mennä :)

  -L-

  VastaaPoista
 3. Hyvä kollaasi, pitääkin tulla täältä kurkkimaan pakkaustarpeet ennen seuraavaa kaupunkilomaa ;)

  VastaaPoista
 4. Hieno kollaasi. :) Olisi joskus mukava päästä käymään Lontoossa, ehkä se voisi olla seuraava kaupunkikohde lomalle.

  Bleiseri ja Filippan paita saapuivat tänään, olivat sopivia. :) Ihastuin kyllä tosi paljon siihen Zaran bleiseriin, oli todella ihana ja istuu hyvin. :) Kiitos vielä sinulle kaupoista!

  VastaaPoista
 5. Mekin ollaan lähdössä Lontooseen heti uuden vuoden jälkeen. On tosiaan harmi, ettei sää usein suosi Lontoossa... Tosi kauniita juttuja sun kollaasissa, kelpais ne mullekin! :D

  VastaaPoista
 6. Elin, mukava, että nämä miellyttää silmää! Multa nämä kaikki tosiaan jo löytyy ja kollaasi osoittaa hyvin, että kyllä sieltä kaapista löytyy kivoja juttuja, kunhan niitä muistaa käyttää ja osaa yhdistää - tämä etukäteissuunnittelu on siis todella hyödyllistä! :)

  L, niin mäkin mietin, mutta ei mua haittaa, jos Lontoolaiset luulee mua Pariisilaiseksi turistiksi... ;)

  E, hyvä, jos näistä oli sullekin hyötyä! :)

  Riina, mä kerron sitten millaista oli! ;) Hienoa, että vaatteet sopi eikä tullut pettymystä! :) :)

  BagMiss, Lontoo taitaakin olla aika suosittu kohde nykyään - ehkä se on tullut uudestaan, kun ihmiset ovat kyllästyneet Thaimaaseen... ;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...