perjantai 7. lokakuuta 2011

uutta kotiin


En tiedä kuuluuko nämä kuvat sisustus osioon, mutta tässä näitä mainitsemiani HP-löytöjä. Ja vielä yksi isompi Villeroy&Bochin kulho on tiskikoneessa... :) Eli ostin rikkimenneiden viinilasien tilalle pari uutta...ehkä pitäisi ostaa lisää kun kohta on taas pikkujoulukausi, hmmm...Villeroy&Bochin 2 lokeron vadin, harmaita Kivi tuikkuja, Iittalan vitriinit kummassakin koossa ja valkoisia liljoja. Nyt mä meen järjestelee mun vaatehuonetta, siellä on taas pikkukaaos menossa. Thank god it's Friday!! :)

4 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! Minulla on myös nuo Vitriinit molempina kokoina ja kirkkaina. Ne ovat niin ihanat korujen säilytykseen, pienempään sormukset+korvikset ja isompaan käsikoruja :)

  VastaaPoista
 2. E, näin mäkin suunnittelin! :) Ois kiva laittaa ne kylppärin tummalle tasolle lavuaarin viereen, mutta en tiedä onko se käytännössä yhtä kätevää, kun niihin roiskuu sitten koko ajan vettä...ja ois kuitenkin kiva, että ne olisi jossain esillä, kun vaatehuoneessa ne ilahduttaa vain mua! Mikä on sekin hyvä... :)

  VastaaPoista
 3. Onko sinulla mennyt Essence-lasit rikki tiskikoneessa, käsinpesussa vai illallisbileissä? :D

  Mietin vaan tässä sitä että uskaltaisiko itse laittaa omat Essence-punaviinilasit tiskikoneeseen erikoislasi-pesuohjelmalla (jota en ole vielä kokeillut kun kone on sen verran uusi). Kynsilakat kun ei pahemmin tykkää käsinpesusta ja kumihanskoissa ei taas pysy mikään, vaan lasit kolahtaa suoraan altaaseen.

  -L-

  VastaaPoista
 4. L, itse asiassa kun kysyit, niin ajattelin, että sulla on omakohtaista kokemusta tiskikonepesusta, nimittäin ollaan epäilty, että yhteen lasiin on tullu pikkuinen vekki reunaan just silloin, mutta ei mitään takeita, että se oli se syy... Mutta asiaan - pestään aina lasit tiskikoneessa ja hyvää jälkeä tulee, en ole koskaan edes epäillyt, etteikö onnistuisi. Nelisen lasia ollaan onnistuttu hajottamaan ns. illallisbileissä! ;) Eikä yksikään ole mun hajottama...:( Ainoat mitä pestään käsin on pannut, puiset lastat ja mun perintöastiat, joissa on kultausta...:)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...