maanantai 10. lokakuuta 2011

tylsäkö??


Kuka väitti, että nudet alusvaatteet on tylsiä?? Jos ne joskus oli, niin ei ainakaan enään, kiitos, kenenkäs muun kuin Victoria's Secretin!!Arvatkaa vaan lähtikö uusi tilaus pitkästä aikaa?! Harmittaa vaan, kun sitä kosmetiikkaa ei pysty tilaamaan, tuli suoraan herja, että sinun asuinpaikalle ei voida toimittaa seuraavia tuotteita... Mutta sen sijaan, tilasin jotain Booty Parlorilta - ihme, että nämä ei ole Suomessa kiellettyjä, haha!!!! ;)


10 kommenttia:

 1. No ei todellakaan tylsiä! Nudet alusvaatteet on ihan parhaita, ja niin helppoja :)

  VastaaPoista
 2. hei kun sä olet tilannut useastikin VS:ltä alusvaatteita yms. niin mitä olet joutunut maksamaan toimituksesta? onko ne jääneet vielä tulliin ja tullut lisäkustannuksia? Entä miten tuo kokoluokka..pieniä/isoja/normaaleja kokoja?

  VastaaPoista
 3. Sofiina, sitähän ne on, mutta jos ne myös näyttää hyvältä, niin aina parempi! ;)

  Heidi, toimitus maksaa riippuen tilausmäärästä, en tiedä laskeeko ne jotenkin sen ostohinnasta, mutta sanotaan näin, että jos tilaa noin 200$ niin postimaksuja tulee noin 50$. Tullin ja alv:n joutuu maksamaan, mutta toinen tulee vasta 150€ jälkeen. Toimitus on tullu aina lähipostiin ja tullauksen on pystynyt tekemään helposti netissä. :) Ja ovat koko rahan arvoisia!

  VastaaPoista
 4. Ai niin ne koot on musta aika normaaleja, hiukkasen vaihtelee malleiltaan, mutta yleensä kuitenkin se oma koko on paras! Housuissa ei aina löydy XS (saisi olla) mutta jos sitä ei ole niin on helppo valita oma koko - S on perusvarma. Niissäkin malleissa on eroja, musta noi pitsisydeemit on aika tilavia ja mulle noi pitsithong-malli, mitä ne mainostaa kovasti ja kampanjoi ympäri vuoden, niin se on aivan liian iso (eli jos on pieni, niin ei kannata ottaa mitään One size tuotteita, ellei halua välttämättä koittaa!). :)

  VastaaPoista
 5. Todella tilaamisen arvoiset eikä ollenkaan tylsät! Vielä kun ton kropankin sais tilattua...:)

  VastaaPoista
 6. Jenna, joo, haha - sinäpä sen sanoin! :) Veikkaan, että jos sellainen vaihtoehto joskus tulee, niis VS tekee senkin ensimmäisenä! ;)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, VS on niiiiin paras!! Kaikki Victoria's Secretin alusvaatteeni ovat mielettömän mukavia, kauniita, ja kestäviä. Mulla ei ole niitä kun muutamat, jotka ovat kaikki kovassa käytössä ja pesussa jatkuvasti. Silti ne näyttävät hyviltä. :) Tein muutama kuukausi sen virheen, että ostin h&m:ltä muutamat rintsikat ja alushousut, monen vuoden tauon jälkeen. Never again...!

  VastaaPoista
 8. Evi, siis tiedätkö mulla on ihan sama! Kun on kerran koittanut VS:iä niin ei todellakaan voi vaihtaa enää takaisin! Se on vähän sama kuin miehet ja Björn Borg..;) Mutta ihan totta, muistan lukuisat kerran, kun H&M hiersi jostain paikasta ja kutitti, pitsit on ihan pahvia noihin VS:n pitseihin verrattuna... :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos vastauksista! Täytyy pian pistää tilaus menemään :D

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...