tiistai 18. lokakuuta 2011

kumitossuja ja mokkakakkua


Näitä en olekaan vielä esitellyt - Melissan kumitossut sadekeleihin! :) Tässä vaiheessa nää taitaa siirtyä jo talvisäiliöön, mutta ensi keväänä, kesänä ja syksynä nää menee oikein hienosti kosteilla keleillä.

Tilasin koon netistä niin arpoen, että onneksi nää sattui olemaan hyvät. Yllättävää kyllä kumiset kengät tuntuu hyvältä jalassa nimenomaan kun on paljas jalka, mutta sukkahousuilla kangas hieman jarruttaa ja tuntuu, että koko saisi olla vähän isompi. En kuitenkaan lähtenyt aikanaan vaihtamaan näitä, sillä seuraava koko olisi varmasti ollut liian iso....38,5-kokoisen ikuinen dilemma!

Mun pitäisi kohtaa oikeesti ostaa tuo salikortti, koska remontti lähenee loppuaan! Takapakkia tuli, kun 2 kuukauden jälkeen selvisi, että Bauhausin kylppärimyyjä oli sössinyt ja unohtanut saunanlasitilauksemme - joten ei muuta kuin odottamaan vielä kuukauden verran!!!! Vihani on sanoinkuvaamaton.... ja koska jorma otsassa ei ole juuri hälventynyt vuorokauden aikana, leivoin äskön mokkapalareseptillä itselleni kakun, oi kyllä!! Tänään mä aion herkutella... :)

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihanat ballerinat. :) Täällä on myös 38,5 jalkainen ja samoista dilemmoista olen joutunut kenkärintamalla kärsimään, mur.

  VastaaPoista
 2. Marjaana, se on niin rasittavaa! Sen takia mä ostan niin harvoin kenkiä ja kaikki maksaa vähintään sen 200€...:( Katsotaan, josko Lontoosta löytyisi lisää kenkiä mullekin! :)

  VastaaPoista
 3. Todella suloiset ! :) Harmittaa varmaan, kun täksi syksyksi ehkä liian vilpoiset..

  VastaaPoista
 4. Jenna, joo, mutta onneksi noita sadekelejä vielä tulee eikä nuo ole sellainen trendijuttu, että poistuisivat muodista! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...