sunnuntai 9. lokakuuta 2011

joskus omena putoaa kauemmas(kuvat: Zimbio)

Mä olen ehkä hiukkasen yllättynyt, kun näiden kuvatekstinä oli Olivia äitinsä kanssa lounaalla...??? Äidistä tiesin etukäteen vain sen, että hän on sisustussuunnittelija ja että hän oli sisustanut Olivian vanhan Tribecan kodin todella kauniiksi!! Olivian asu on mielestäni yksi täydellisempiä, mutta mistä ihmeestä hän on perinyt tyylitajunsa??!! Ei millään pahalla, mutta isoäitinä kyseinen mysteerinainen olisi vielä mennyt läpi, mutta äitinä...hmmmm.....

5 kommenttia:

 1. Oih, Olivian asu on kyllä tuossa niin täydellinen!

  VastaaPoista
 2. Marjaana, siis kyllä! Se on klassinen, mutta ei kuitenkaan liian klassinen, esim. helmikorvikset ja Wayfarer malliset lasit on mielenkiintoinen yhdistelmä! :)

  VastaaPoista
 3. Olivia taas täydellinen!! Tahdon tuon paidan :)

  VastaaPoista
 4. Haha, aika huippu vastakohta toi äiti :D Tai sitten se on vaan tosi edelläkävijä... Olivia on kyllä taas sitten täysin onnistunut!

  VastaaPoista
 5. E, paidan ja takin, ja hiukset, ja kengät, laukusta puhumattakaan! Ja se on livenä to die for!!!!! Ei muuten auttanut laukkuhimooni yhtään.... Postasin siitä jo ennen kuin tuote edes tuli myyntiin...voih!! :)

  Jenna, eikö vaan! Mä en kyllä voi uskoa tuota!! Mä kuvittelin, että Olivian äiti olisi joku kunnon Upper East Side/Gossip Girl -äiti, mutta ei....ei, niin ei... Jollain tavalla se lisää mun uskoa Olivia hyvyyteen vielä enemmän! Voihan sitä olla kiinnostunut muodista ja tulla silti tavallisesta perheestä...? :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...