torstai 13. lokakuuta 2011

Gina Tricot facelift


Aina ennen oli niin kivaa käydä Tukholman reissuilla Gina Tricotissa, mutta sitten kun se tuli Suomeen, niin hohto hieman katosi, tuntuu, että asiakaskuntakin on Suomessa niin erilainen. Siitä huolimatta parhaimmat farkkuni olen löytänyt GT:n valikoimista ja niitä etsiessä päädyin tänään GT:n uudistetuille sivuille. Tutkin  sivuja tarkemmin ja täytyy kyllä sanoa, että ovat menneet hurjan harppauksen eteenpäin ja näinhän se pitää mennäkin jo meinaa muotimarkkinoilla menestyä - koskaan ei saa pysähtyä, sillon jää muiden jalkoihin!

Mallistosta puheen ollen, niin löysin vaikka mitä kaikkea kivaa!!! Katsokaa nyt kollaasiakin! Ainoa mitä yritän välttää on tekokuidut neuleissa, mutta esimerkiksi alarivissä näkyvässä harmaassa neuleessa ei ole akryylia! :) Jippii, sitähän voisi vaikka käydä katsastamassa paikan päällä, samalla kun meen sovittelemaan uusia farkkuja... :)

3 kommenttia:

 1. Tänään juuri eksyin Ginaan pitkästä aikaa ja katselin noita kivoja neulehameita ja shortseja. Niin lämpöisen näköisiä :) Yksi toppi siis eksyikin matkaani, pitää esitellä se mahdollisimman pian!

  VastaaPoista
 2. Mäkin löysin parhaiten istuvat farkkuni GT:stä! Taitavat olla jopa nuo kollaasissasi olevat mutta omani ovat mustien sijasta tummansiniset. :)

  VastaaPoista
 3. E, aivan, kerrankin meidän keleihin vaatteita! Tuntuu, että nytkin on niin sairaan kylmä tuuli, että mitä sitten kun asteen laskee vielä parillakymmenellä asteella...!

  Marjaana, tuo on kyllä munkin suosikkimalli, löytyy tummina ja vaaleina. :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...