tiistai 11. lokakuuta 2011

Bobbi Brown


No nyt COSsikin toimittaa Suomeen, jos joku ei vielä tiennyt...mutta koska Suomesta saisi Bobbi Brownin kosmetiikkaa! Siis tuo meikki ja kuvan luomiväripaletti on kuin taivaan lahja minulle, mutta harmi vaan kun sitä ei pääse oikein mistään tilaamaan. Yhden nettiliikkeen löysin, joka lähettäisi Suomeen, mutta yritän vielä selvittää yksityiskohtia, mm. tuleeko toimitus postiin (vai jälleen kerran DHL:n kautta työpaikalle) ja muutenkin tulliasiat on hyvä selvittää USAn tapauksessä ennen kuin hätiköi... Ai että kun tekisi mieli mennä testailee tota lookkia!!! :)

Onkos kellään kokemusta Bobbi Brownin luomiväreistä?? Itse en ole koittanut, mutta olen kuullut pelkkää hyvää. Lontoossa aion ainakin iskeä kiinni, mutta vähän on sellainen kutina, että kyseistä Special Edition palettia ei saisi kuin Atlantin toiselta puolen... Eihän kukaan olen menossa Jenkkeihin tässä lähiaikoina?? :)P.S. Kiitos muuten kirppishuutajille nopeista reagoinneista ja vastauksista - menenpä tästä varastoon etsimään lupaamiani tuotteita...

6 kommenttia:

 1. Moikka! Itse asun Englannissa ja mielestäni ainankin John Lewis sekä house of fraser -tavaratalot myyvät bobbi Brownia. Heillä on myös nettikaupat ja ainankin John Lewis postittaa myös suomeen joten kannattaa tsekata! Ettei tarvitsisi ihan jenkeistä asti tilata...
  Johnlewis.com
  Houseoffraser.co.uk

  Tykkään lukea blogiasi :)

  rakkaudellajasmin.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ps. Kannataa myös tarkastaa Harrodsin ja Selfridgesin nettikaupat!

  VastaaPoista
 3. Hei, sinulle on jotain blogissani:)

  VastaaPoista
 4. Jasmin, kiitos vinkeistä, ihan varmasti käyn noissa tavarataloissa ja nettisivuilla! :) Ja ihanaa kuulla "uudelta" ihmiseltä, että tykkäät lukea blogiani...se on mukavaa kun ihmiset jättää oman nimensä ja kommentoi useammin, niin oppii vähän tuntemaan ketä täällä käy ja millaisia ihmiset on! :)

  Pampuliina, mitäköhän siellä on?? ;) Käynpä kurkkimassa...

  VastaaPoista
 5. Omia suosikkiluomivärimerkkejä ovat Urban Decay, MAC, Stila ja Bobbi Brown. Niissä on hyvät pigmentit ja pysyvät paikoillaan, ja värivalikoimaakin on laidasta laitaan.

  Olen sinivihersilmäinen blondi ja suosittelen etenkin Urban Decayn neutraalisävyistä ja erittäin paljon joka puolella hehkutettua Naked-palettia, aivan uskomattoman ihanat sävyt ja erityyppiset koostumukset joka tilanteisiin. Tilasin sokkona Lookfantasticista, ja olen enemmän kuin tyytyväinen :)

  -L-

  VastaaPoista
 6. L, joo Macin luomivärit on kanssa hyviä, mutta ois kiva koitta noita Bobbyjä. Todennäköisesti siinä käy sitten kuitenkin niin, että väsyn odottamaan ja etsimään ja päädyn Macceihin... :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...