lauantai 1. lokakuuta 2011

about the hair


Teippipidennykset tai ei, niin on nuo hiukset kyllä aika ihanat! Ostin tänään vähän uusia hiustuotteita, jotka voin esitellä myöhemmin, alku ainakin aika lupaava! Enää puuttuu se uusi hiusrauta, niin mäkin pääsen laittamaan ihania laineita... :)

4 kommenttia:

 1. Mäkin ottaisin enemmän kuin mielelläni nuo Laurenin hiukset. :) Aina Laurenin kuvia nähdessä tulee mieleen kuinka hävettävän vähän jaksan laittaa omia hiuksiani...

  VastaaPoista
 2. Marjaana, joo tuttu tunne, mulla tulee sama tunne ihan näin arkisinkin kun näen ihmisiä! Mä oon muutenkin aika laiska tekemään itselleni mitään...suunnittelen aina hirveesti, mutta sitten kun pitäisi tehdä, niin meenkin ennemmin sohvalle! :)

  VastaaPoista
 3. Laurenissa parasta on varmaan nuo hiukset :D Muuten on aika blaah ja boring persoonana (juu, mikä persoona?) ;D Minua kun alkoi ärsyttämään siinä Hillsissä se kun Lauren oli aina niin kiukkuinen ja nyrpeänä kun hänen parhaat kaverinsa (Heidi, Audrina) alkoivat seurustelemaan miesten kanssa joista hän ei pitänyt yhtään, ja käyttäytyi tosi lapsellisen omistuksenhaluisesti, ihan kuin kaverit olisi varastettu häneltä. Laurenin perhe on vissiin eräs Laguna Beachin rikkaimmista, joten on kai tottunut saamaan kaiken mitä ja miten haluaa.

  -L-

  VastaaPoista
 4. No just näin niinkuin sä sanot, itse en oo jaksanut sen enempää perehtyä taikka analysoida... :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...