tiistai 13. syyskuuta 2011

nahkasortsitKiitos Miroslava Duman, sain pienen ispiksen nahkasortseistani!! Työpaikalle ne eivät edelleenkään taida sopia, sitä jo kesälläkin harmittelin, mutta jos viikonloppuna sattuisi olemaan jotain nonoficialtoimintaa, niin ehkäpä silloin sitten.... :) Vaaleanpunaisen, pallojen ja nahkan yhdistelmä on ihan käsittämättömän ihana!!

7 kommenttia:

 1. Miroslava Dumasta on kyllä tullut melkoinen tyyli-ikoni, tykkään myös :)
  Nahkasortsit näyttävät noissa kuvissa ja livenäkin oikein yhdistettynä todella hyviltä, itselleni valinta voisi kuitenkin olla liian rohkea...

  VastaaPoista
 2. So many amazing looks! Lovely blog!


  xoxo,

  colormenana.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Dreaminglifeaway.com, luulen, että turvallisinta olisi aloittaa kokeilu kesällä, ballerinakenkien, topin/neuleen, bleiserin ja rakkaan laukun kanssa - eiköhän sitä rohkeutta tule sitä mukaa enemmän! :)

  Dylana Suarez, thank you, nice to hear that you like! :)

  VastaaPoista
 4. Olen kans ihan hurahtanut nahkashortseihin! Omani löysin joku kuukausi sitten Jofama By Kenza merkiltä ja olen ollut todella tyytyväinen! Seuraavaksi sitten nahkahousut.. :)

  VastaaPoista
 5. Beany, mä hankin ensimmäiset nahkahousuni yläasteella, oli aika kova juttu diskoissa, haha! :) Mä olin niin vaikuttunut Coyote Ugly elokuvasta, että olin sen jälkeen elämälleni uuden suunnan. Lukiossa en omistanut enää nahkahousuja, mutta noin 4 vuotta sitten ostin taas yhdet ja sitten toiset ja rakastan niitä kumpiakin edelleen yhtä paljon! :) Sortsitkin mulla on, mutta jos olet lukenut mun aiempia postauksia, niin niissä hirvittää lähinnä lahkeen lyhyys ja se, että tollaisilla housuilla näyttää, kun mä olisin pelkkää jalkaa, eikä se oikein sovi työpaikalle....
  T: siveyden sipuli :)

  VastaaPoista
 6. Kieltämättä nuo munkin shortsit on aika lyhyet mutta paksuissa sukkiksissa olen kokenut ne ihan riittäviksi. Kerran sulla on nahkahousuja niin kysynkin asiantuntevaa mielipidettä että kuinka paljon se nahka käytössä venyy? Kävi kokeileen yhtiä ja jäin miettimään että tuleeko polviin kauheet pussit? Tai pyllyyn? Oletko pessyt itse nahkasaippualla vai vienyt kemialliseen pesuun?

  VastaaPoista
 7. Beany, riippuu varmasti paljon nahasta, mutta kyllä se venyy! Siksi itselleni on ollut ratkaisuna Topshopin "tekonahkahousut", joista varsinkaan toisia ei nahasta erota yhtään, muuten kuin käytännöllisyydestä, ovat siis hyvät. Toki ne ei oo yhtä hengittäviä, kuin aito nahka, mutta en ole koskaan kokenut, että peppu hikoilisi, haha! Toiset näistäkin on venyny vähän enemmän, mutta se sopii malliin, harmi vaan, että ovat vyötäröstä tulleet isommiksi (voi johtua myös siitä, että olen itse laihtunut ostohetkestä), toiset ovat ihan yhtä pillit kuin aiemmin ja niin niiden kuuluukin olla. Ne pitää oikein vetää päälle! ;) Kumpiakaan en ole koskaan pessyt, tuuletus riittää ja kurat voi pyyhkiä pohkeista ihan kostealla liinalla. Pesulapussa taitaa lukea, että ne saisi pestäkin...? Mutta erittäin tyytyväinen olen ollut, kukaan ei niitä ole epäillyt tehonahaksi, enkä tökeröjä lateksihousuja nyt muutenkaan laittaisi päälle! Lainatakseni ystäväni sanoja: en ole koskaan nähnyt ketään, kenelle nahkahousut sopisi paremmin kuin sulle! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...