sunnuntai 25. syyskuuta 2011

miehen top-16

Men top 16
Edellisella aiheella jatketaan.... Leffassa Jacob puhuu 16 vaatekappaleesta, joilla hän pystyy saattamaan miehen oikealle aikakaudelle ja saamaan naisia. Aloin pohtimaan mitkä ne 16 vaatekappaletta olisivat omasta mielestäni ja päätin koota niistä kollaasin. Vaihteeksi näin päin, vinkkejä täydelliselle miehelle! ;) Voisinkin seuraavaksi koota oman näkemykseni naisen 16 vaatekappaleesta, tai ehkä 20 vaatekappaleesta, naisia kun ollaan, niin se ei ole ihan niin yksinkertaista... :)

Mutta miehellä pitää olla kapea hyvin istuva puku, erillinen puvun takki, neuleita, kauluspaitoja, hyvät farkut, jotka tekee ihmeitä takapuolelle, vöitä ja kenkiä niin mustana kuin ruskeana, kravatti puvun pariksi erikoistilaisuuksiin, syväaukkoinen t-paita, kello, hyvä tuoksu ja hyvät bokserit. Koska mikään ei ole pahempaa, jos housujen alta paljastuu jotain odottamatonta! Uskokaa pois! ;)

3 kommenttia:

 1. Mun unelmamies pukeutuisi juuri noin, niitä ei ole valitettavasti näkynyt täälläpäin. :D

  VastaaPoista
 2. Tosta sais kyllä tyylikkään miehen! Me joskus kaverini kanssa pyörimme kaupungilla ja katsomme miesten vaatteista, mitkä kelpuuttaisimme tuleville miehillemme - loistavaa ajanviihdettä :)

  VastaaPoista
 3. Marjaana, haha, noh hyvää kannattaa odottaa!;) Ja odotellessa käy vaikka elokuvissa katsomassa tuon pätkän...:)

  Jenna, joo se on ihan totta! Ja kaduilla on kanssa kiva bongailla juttuja, mä olen niin kiinnostunut vaatteista, etten ikinä edes huomaa itse ihmistä ja sit kaverit sanoo, että näitkö ton ja ton tyypin...no, en nähny... :)

  Elena

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...