keskiviikko 7. syyskuuta 2011

I deserve a giftTätä tekstiä kirjoittaessa työmatka on vasta edessä, mutta kun te luette tätä, niin viikko on kuitenkin jo paremmalla puolella. Täytyy sanoa, että mä odotan nyt jo kotiin paluuta, koska viime aikoina ei ole ollut hirveesti aika nauttia kotona olemisesta, ei sitten yhtään! Ja uskon, että edessä on hyvin pitkä ja raskas viikko. Nyt mietinkin, että pitäisikö sitä hiemat palkita itseään kotiin päästyä?? ;)

Olisi kiva ostaa jotain pientä kivaa, ja uusi rannekoru olisikin aika passeli tähän hätään. Alimmassa kuvassa näette kaksi korua, joita olen piiiiiiiiiitkään, piiitkäään kattellu Vuittonin sivuilla, ja tuo rusettimalli näyttää kieltämättä kädessä aika herkulta! :) Jos päätyisin ostamaan tuon rusettimallisen korun, niin kumpi olisi kivempi, perinteinen kuosi vai tuollainen viininpunainen, nyt kun väri on tänä syksynä kovasti pinnalla?? Hmmm....

8 kommenttia:

 1. Klassinen on mielestäni varmempi, mitään muotivärejä en haluaisi ostaa kalliilla sillä ne ovat usein ohimeneviä ilmiöitä. :)

  VastaaPoista
 2. I vote for vernis:) Sekin on klassikko ja tuo väri on niin mielettömän ylellisen näköinen.

  VastaaPoista
 3. Kummatkin hienoja, mutta luulen että monogrammi on ajattomampi, se on jotenkin neutraalimpi kun "ei ole minkään värinen".

  VastaaPoista
 4. Vaikea valinta! Kuten Katri jo sanoikin, Vernis on ylellinen, kun taas monogram sopii ehkä useampaan asuun....itse en osaisi päättää :) Pitäisi varmaan ostaa kummatkin :D

  VastaaPoista
 5. vernis! juurikin ylellisemmän näköinen ja mielestäni paljon kauniimpi&tyylikkäämpi kuin monogram, vaikka ei tosin olekaan ehkä niin helposti yhdisteltävä:)

  VastaaPoista
 6. Vernis Amarante ehdottomasti!
  ...ollaan muuten vyösamikset (Moschino) - tilasin uutena jostain nettikaupasta, mutta en enää muista mistä :)

  Marde

  VastaaPoista
 7. Tuossa Vernis Amarantessa näkyy sormenjäljet ja siihen tarttuu muutenkin kaikki mahdolliset pölyhiukkaset esim. kashmirneuleista.
  Nimimerkillä kokemusta on :(

  -L-

  VastaaPoista
 8. Heippa kaikki! Pisteet menivät siis tasan 4-4! Voi ei!! Mäkin kallistuisin Verniseen kun on niin kaunis, mutta en kyllä halua, että nukat ja sormenjäljet näkyy! Kyllä tuo koru on kuitenkin käyttöön tarkoitettu, eikä koristeeksi pöydälle....joskin hienoltahan se siinäkin näyttäisi, hihi! Pakko mennä jossain vaiheessa myymälään hipelöimään, ehkä se päätös syntyy sitten sillä hetkellä.... :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...