torstai 1. syyskuuta 2011

erityinen koru mielessä

Thomas Sabo


Enempää paljastamatta, tässä yksi vaihtoehdoista.... Eräs erityinen pieni koru on mielessä, jolla on suurikin merkitys! :)

3 kommenttia:

 1. Ihania koruja kaikki! Itse olen keränyt sitä perus Nominationia ja jokainen pala on tärkeä ja jokaisella on erityinen merkitys!

  VastaaPoista
 2. Pakko oli tulla sulta kysymään kun sain saman Zaran laukun mikä sinullakin on (paitsi mustana), että miten sen pidemmän hihnan oikein kuuluu olla? Mun laukussa se menee sen vetoketjullisen taskun 'alta' niin ettei sitä saa kokonaan sieltä tavallaan pois. Mahtavasti selitetty :D, mutta toivottavasti ymmärsit ja jos osaat vinkata tyhmälle miten sen hihnan saa kuntoon niin suurkiitokset!

  VastaaPoista
 3. BR, ihan varmasti, niin se pitää ollakin! :) Mulla on periaate, että kaikilla koruilla pitää olla jokin merkitys, muisto tai kiva asia mikä tulee korusta aina mieleen! Muuten mun ei tule niitä koskaan käytettyä...

  Anonyymi, kertakaikkiaan mahtavasti, haha! :) Kyllä mä ymmärsin, mutta mä otin itse hihnan kokonaan pois, musta se ei sopinu koko laukun malliin ja mä tykkään kantaa sitä kädessä. Hihna oli kanssa sen pussin alla ja tosi tiukassa, mutta haukkaa kun jännitti, niin kyllä se sitten lähti. En valitettavasti osaa sanoa, miten päin se pitää laittaa, jotta se toimisi paremmin? Musta se hihna on siinä ihan turha... :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...