keskiviikko 14. syyskuuta 2011

asuja
Mä en tajua miksi kaikissa kuvissa näyttää siltä, kuin en olisi koskaan meikannut päivän aikana...hmmmm.... Luonnonvalossa ei mielestäni ole samaa ilmiötä ja muutenkin, mihin se meikki muka katoaa, jos aamulla puunaa itseään tunnin??!! Ja kuten saatatte kenties huomata remontti jatkuu vieläkin, ja koska jokaisesta huoneesta puuttuu jokin viimeistelevä elementti, en ole vieläkään esitellyt uutta kotia....muttamutta, tupareita ja kuvia odotellessa! :)

5 kommenttia:

 1. Ihania asuja, voisin sanoa noihin aiemmassa postauksessa olleisiin pukeutumismietintöihisi että pidän kovasti tyylistäsi, mielestäni siinä yhdistyy usein rennot ja klassisemmat elementit todella onnistuneesti! Jatka samaan malliin! ;) Materiaalimietinnöissä olen myös samoilla linjoilla kanssasi.

  VastaaPoista
 2. Huomaa kyllä, että selaat paljon erilaisia muoti- ja tyylikuvia, mistä saat inspiraatiota ja jaat kuvat tänne blogiinkin, koska asusi ovat todella tyylikkäitä ja juuri kuten Marjaanakin sanoi, että osaat yhdistää klassisuuden ja rentouden todella onnistuneesti :) Turhaan mitään kriiseilet, tyylitaitoa löytyy kyllä!

  VastaaPoista
 3. Marjaana & dreaminglifeaway, onpa kiva kuulla, kun ulkopuolisille kriisi ei näy!! ;) Kiitos vaan ja mukava kuulla, että tyylini miellyttää ja kiinnostaa, vaikka niin harvoin laitankin tänne asukuvia! Kuvien laadusta puhumattakaan!! ;) Ehkä se mun kriisi tästä vielä helpottaa...:)

  VastaaPoista
 4. Nyt vasta selailen tätä ja pakko sanoa näin ulkopuolisena tarkastelijana, että sulla on todella makee tyyli! Niinkuin ylemmissä kommenteissa, osaat yhdistellä sopivasti klassisuutta ja rentoutta. Upeeta sanon vaan!!
  Mistä muuten tuo kerrassaan ihana kaulakoru on? Kuolaan sitä täällä ja haluan löytää jostain vaikka samantyyppisen :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, kiitos, ihana kuulla! :) Koru on H&M mallistosta parin vuoden takaa, harmittaa, kun en ostanut toisessakin värissä...tai siis se oli jo loppuunmyyty! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...