maanantai 26. syyskuuta 2011

alakerran wc ennen ja jälkeen

Tässä nyt ensimmäisiä kuvia asunnosta. Kuten kerroin, niin alakerran wc on nyt kaikista pisimmillään. Patterinsuojus vielä puuttuu, putket pitää maalaa ja listat on tekemättä, mutta kutakuinkin idea tulee tässä. Kuvissa todellisuus ei tule riittävän hyvin esille, mutta voin vakuuttaa, että tilanne ennen ja jälkeen olivat hyvin kaukana toisistaan....

Valaistus/salama hieman hämää (miten toi kylppäri näyttääkin niin hämärältä?!!), mutta siis peruspahviseinät ovat vaihtuneet kirkkaan valkoisiin kiiltäviin laattoihin, harmaa muovimatto lattiamosaiikkiin, lavuaarit, pöntöt, koukut yms. tilpehöörit on kaikki vaihdettu lattiasta kattoon. Valo on superkirkas ja korostaa hienosta hohtavia valkoisia laattoja.

Itse ollaan ihan supertyytyväisiä pikkuiseen vessaamme, mutta nyt täytyy vielä löytää sopivan tyylikäs wc harja ja tehdä viimeistelyt. Tällä hetkellä työn alla onkin kodinhoitohuone ja sitten sauna ja yläkerran wc. Sitten koko kämppä onkin valmis, joskis listoja ja muita nippelinappeleita säädetään varmaan pikkujouluihin asti!! ;)

Kaikki tuotteet: Laattapiste, Bauhaus, Ikea, Missoni, Smedbo
 

4 kommenttia:

 1. Nice!!! Can´t wait to see it:)

  VastaaPoista
 2. Todella tyylikäs lopputulos! Noi Missonin pyyhkeet näyttävät tosi kivoilta :)

  VastaaPoista
 3. Tyylikkäältä näyttää minunkin mielestä, onnistunut lopputulos!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vaan kaikille, kuvat olivat tosiaan iso pettymys todellisuuteen, mutta hyvä, jos teillä on hyvä mielikuvitus ja voitte kuvitella tilanteen! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...