torstai 4. elokuuta 2011

wanted

wanted
Viikon päästä perjantaina lähden ystäväni luo Tukholmaan viikonlopuksi! Can't wait! Reissut on ollu aina ihan superonnistuneita, joten tätäkin odottelen ihan innosta piukeena! Hyvää seuraa, hyvää ruokaa, juhlimista, shoppailua, kahvittelua, vintage liikkeitä....kaikkea ihanaa, eikä tartte ajatella mitään arkeen liittyviä juttuja....LOMA!

Lindalle, mä tossa jo kirjoittelinkin tylsistyksen huipussa, mitä kaikkea ostoslistallani on, mutta nyt ajattelin tehdä aiheesta oikein kollaasin, tuo vähän lisäinspistä ja konkretisoi tavoitteeni....

Tällä kertaa uuden kodin sisustus on vahvasti mielessä, joten haluan käydä NK:lla ja Stockhomessa. Toivoisin mm. löytäväni Missonin pinkin viltin, ehkä joitain pyyhkeitä ja metallisen kynttilänjalan. NK:lla on ollu aikas hienoja, niitä on useamman kerran ihailtu! :) Myös tiskirätit ja muu mielenkiintoinen sisustuskrääsä on tervetullutta...

Vaatepuolella kaipaisin yläosia, mm. harmaan pehmoisen pyöreäaukkoisen neuleen, ei haittaa vaikka olisi kashmiria. Haluan käydä myös Massimo Duttilla, mistä saisi löytyä niin yläosia, kuin mahdollisesti saappaatkin. Viime talvena siellä oli yhdet kivat, mutta missasin ne kun en ollut ajoissa liikkeellä. Myös korkean nahkahanskat on ostoslistalla. Kenkäkaappiini kaipaisin niitä Tory Burchin ballerinoja - jäi niin kaiveltaa, kun en koskaan sovittanut niitä Nykissä. Jos koko ja malli tuntuu hyvältä, niin täältä tullaan!!

Myös Marc Jacobsin liikkeessä täytyy piipahtaa, sillä uusi iPadini on edelleen ilman syystakkia! :) Täytyyhän sitä viileneviin iltoihin saada vihdoin jotain. Tollainen musta (silikoninen) kotelo olisi enemmän kuin passeli, harmi vaan, että Nykin kaikista tavarataloista, Saksista Bloomingdalesiin, näitä saa, mutta ehei, ei täältä Suomesta!!!! Mä pidän niin sormet ja varpaat ristissä, josko niitä olisi Tukholmassa! En jaksaisi säätää taas tullimaksujen kanssa ja tilailla Jenkeistä...

Sitten tottakai pitää ostaa lehtiä mukaan. ELLE vähintäänkin, mutta ehkä myös Chic ja jotain muita halpiksia. Haluaisin ostaa myös Elin Klingin lehden, koska siihen en ole vielä lähemmin tutustunut, valitettavasti.

Ja perusvintagekierros olisi kanssa paikallaan. Damm, miks mä en ostanu silloin aikanaan Missonin mekkoa? Why? Vähän samanlainen tarina kuin Nykin ja Tory Burhin ballerinojen kanssa... Entä olisinko hiukkasen happy, jos vastaan tulisikin Moschinon vyö? Vintage-liikkeissä on parasta just se, että tekee jonkun mielettömän löydön, jotain mitä ei saa (mistään) muualta ja mikä ei tule päivittäin kadulla vastaan! :)

Ja ne herkut mä jätän Lindan vastuulle.....valitkoon mieleisensä ravintolan, kunhan on hyvää ja ympäristö "miellyttävää"...Linda u know! ;)

3 kommenttia:

 1. Hahaha, I know:) Pitääki varata ens viikon alus joku rafla. Ah, mä niin odotan sun tuloo, meil tulee olee huippu viikonloppu! Välkommen tjejen:)

  VastaaPoista
 2. Minulla jäi viime kerralla taas parit Tory Burchin upeat kirkkaan sävyiset kesäsandaalit Miamissa tavaratalon hyllylle, kun en ehtinyt niitä alkaa siinä kiireessä kokeilemaan kun oli sovittua menoa ja oltiin jo aikataulusta jäljessä :( Tämä on just tätä. Ensi kerralla on pakko varata aikaa, kuten esim. koko päivä pelkästään kenkäostoksille. Kaikki kehuu aina että Tory Burchin ballerinat ja muut kengät ovat mukavammat jalassa kuin monet kalliimmat ja tunnetummat merkit, enkä itse omista vielä yhtään paria, nyyh.

  -L-

  VastaaPoista
 3. Linda, ihan varmasti tulee! ;)

  L, onko uusi Miamin reissu piankin? Mä oon niin kade! :) Todellakin täytyy varaa aikaa, eikä mielellään ketään ylimääräisiä häiriötekijöitä mukaan...aina on nälkä, väsy, kiire, vessahätä tai muita tekosyitä... ;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...