keskiviikko 17. elokuuta 2011

vielä hengissäHei taas! Pahoittelen, että täällä on ollu hiljaista! Tulin sunnuntaina Tukholmasta - superviikonloppu, ainoo vaan, että Linda on varmaan ihan uupunu mun shoppailuista, ja niin on mun Visakin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aikuisten oikeesti!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

...ja sen jälkeen me muutettiin uuteen kämpään, josta puuttuu puolet sähköistä. Tämä taas tarkoittaa sitä, että ei olla saatu nettiä toimimaan! Sähkömiehen pitäisi olla nyt hommissa, joten toivottavasti jos hyvin käy, niin kohta päivittäminen sujuu taas vähän nopeammin! Mutta kokemuksesta tiedän jo, että ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa, huoh....

Mahtavaa, että tänne on taas tullut uusi lukija - Tervetuloa! :)

(Valitettavasti kuvat ovat nyt näin pieniä, kun piti vähän lainata niitä Lindalta. Varsinainen bloggari, kun ei kanna edes kameraa mukana! Mutta muuten matkagarderobi toimi hyvin ja pursuavista vetoketjuista huolimatta sain vielä paluumatkallakin ängettyä kaiken matkalaukkuun ja käsilaukkuun...)

Palataan taas! Mukavaa päivää kaikille! :)

3 kommenttia:

 1. Jee, minä taidan olla se uusi lukija :) Törmäsin blogiisi viime viikolla ja hetkessä selasin kaikki postauksesi läpi, täällä on kiva tunnelma ja ihania juttuja esillä :)

  VastaaPoista
 2. It was my pleasure!:) Must oli kiva kiertää kaikkii kauppoi. Sitä paitsi meil on onneks kuitenki aika sama maku kauppojen suhteen, ni mikäs siinä (ja aina jos pysytään Österillä, ni mii laik, hehe);)

  VastaaPoista
 3. Heidi, tervetuloa vielä kerran ja tosi kiva, että jaksoin jättää heti kommentin! Mukavaa kuulla, että tykästyit blogiini! Postaustahti normalisoituu kohta taas! :)

  Linda, totta, ei siitä voi olla tykkäämättä! :) Yritin googlettaa sitä liikettä, missä nähtiin Hermesin koruja...jäi taas vaivaamaan! ;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...