torstai 18. elokuuta 2011

time for myself

Nyt on saatu vihdoinkin netti toimimaan, mutta eipä oo hirveesti aikaa istuskella koneella, kun ympärillä on vielä vaikka kuinka paljon remppahommia ja purettavaa tavaraa. Huomenna sähkötyöt jatkuu, sillä kuten epäilin eilen asia ei edennyt juuri yhtään....

Tänään oli totaalisen järkky päivä töissä, joka päättyi mun osalta johonkin ihmeelliseen ja mulle uuteen hengen ahdistukseen, huimaamiseen ja viitta vaille pyörtymiseen ja säikähdyksen ja ahdistuken kautta melkein itkuun. Mutta purin huulta ja siitäkin selvittiin.... Oiskohan pieni breikki paikallaan?? Hieman kyllä ahdistaa mennä huomenna työpaikalle, koska pelkään, että joku kysyy, miltä musta nyt tuntuu!!

Mutta tästä päästään mukavampaan aiheeseen, eli lauantaina ollaan menossa porukalla Tallinnaan ja hyvän seuran ja hyvän ruoan lisäksi (olen varannut pöydän kivasta ravintolasta), tiedossa on ehkä pientä shoppailuakin ja 3 TUNNIN HEMMOTTELUTUOKIO:

Tunnin kestävä jalkahoito....

...tunnin kestävä käsihoito.........


....ja tunnin kokovartalohieronta - jihuuuuu! :)


Miksköhän mä en oo koskaan aiemmin tajunnu sitä, että Suomen yhden tunnin Day Spa hoidon tilalle saa samalla hinnalla päiväreissun Tallinnan ja jopa 3 hoitoa!!! Jos tämä juttu menee putkeen, niin otan tavoitteeksi tehdä hemmottelureissun 3-4 kk välein, jolloinka annan aikaa itselleni ja hoidan itseni päästä varpaisiin uutteen uskoon! Arvatkaa onko ollu aikaa viilailla kynsiä saatikka lakkailla niitä, kun illat menee maaleja ja saumaaineita jynssätessä kynsinauhoista!!! :)

2 kommenttia:

  1. Ou mai gaad, kuulostaa ihan liian ihanalta!!! Mäkin olisin just nyt niin jonkun hemmotteluhoidon tarpeessa!

    VastaaPoista
  2. Mussu, älä muuta viserrä!! :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...