lauantai 6. elokuuta 2011

Leivos-tunnustus
Sain Pampuliinalta ihanan tunnustuksen, kiitos! Ihanan, koska ensireaktioni leivoksen ja tekstin nähdessäni oli seuraavanlainen: "Voih, ihanaa!! :) ". On mahtavaa saada tälläinen tunnustus lukijalta ja leivos näyttää niin herkulta, että päätin jakaa sen heti eteenpäin! :) 

Vaikka en olekaan kerennyt päivittämään tänne viime aikoina yhtä usein kuin olisin halunnut, niin on niin piristävää saada tälläisiä tunnustuksia, uusia kommentteja ja uusia lukijoita ( Tervetuloa vaan viimeisimmätkin! ;)  )!

Anyways, tunnustus menee näin: Vastaan kolmeen seuraavaan kohtaan ja jaan tunnustuksen toisille blogeille. Kysymykset on helppoja lyhyitä ja vastaukset tapani mukaan pitkiä ja monimutkaisia, hmmmm....

Lempiväri: Valkoinen, musta, huutava punainen, harmaan eri sävyt, ruskean ja beigen eri sävyt. Tokalla luokalla ilmoitin vanhemmilleni, etten enää ikinä käytä pinkkiä, koska kaikki mun vaatteet on pinkkejä!!! Nyt muutama vuosikymmen myöhemmin olen löytänyt myös pinkin värin uudestaan ja täytyy kyllä sanoa, että oikeanlainen sävy, ei edes tee blondista barbia vaan antaa mukavasti väriä kasvoille! :)

Lempiruoka: Kautta-aikojen ollut letut/ohukkaat/tms. ja pizza! Oltuani "muutaman" kerran juhlimassa ja syötyäni sunnuntaina pizzaa, niin jotenkin rakkaus on hieman laantunut, joskin kotona tehty maistuu aina. :) Sushit on varmaan viimeisin rakkaus!! Samoin tykkään erilaisista pastoista, keitoista (nam) ja esimerkiksi italialaisesta ja kreikkalaisesta ruoasta, ai niin ja venäläisestä ruoasta. Croissant-aamupalaa ei voita monikaan muu, eikä valmiiksi pilkottuja hedelmiä (laiska)! Rakastan hyvää ruokaa ja muutenkin syömistä, mutta limuista, irtokarkeista, suklaasta, kermakakuista, poppareista, sipseistä yms. en ole koskaan välittänyt. Ruoan pitää olla muuta kuin mikroruokaa ja sitä syödään posliinistä ja pöytähopeilla, haha! ;)

Minne haluaisin matkustaa:
Helppo - New York, again, again and again! :) Sen lisäksi Lähi-Itään, Pariisiin, Italiaan; rantalomalle ja Milanoon/Roomaan/Venetsiaan, Los Angelesiin, Islantiin, Mexicoon, Argentiinaan, Chileen ja Brasiliaan. Ja tuhannen kerran ihan perus Kreikan rantalomalle - viimeisin houkuttaisi nyt remontin jälkeen (vielä kesken) ihan mielettömästi! :) Jostain syystä Thaimaa ja se suunta ei ole listalla.... Japani olisi mielenkiintoinen....

Jaan tunnustuksen seuraaville blogeille: Xenia's Day, Paubella's, Mona's Daily Style. Toki kaikki muutkin voivat tähän osallistua, mutta koska aina ei viitsi pyörittää samoja blogeja, niin ehkä joku löytää näiden linkkien kautta itselleen uutta luettavaa! :)

Ihanaa lauantaita kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos paljon!!:) Näistä tosiaan tulee niin hyvälle mielelle <3

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...