maanantai 22. elokuuta 2011

missoni

Kuten eilen lupasin, niin tässä muutama kuva mun sisustusostoksista Tukholmasta. Aivan kuten suunnittelinkin tässä postuksessa, niin Missonin viltti ja Missonin pyyhkeet ja Georg Jensenin Cobra kynttilänjalat lähtivät mukaan! Ja vaikka niihin menikin pieni omaisuus, niin ne oli listalla - no can do! Ja jos jotain lukee listalla, niin sehän pitää tehdä... ;) Eli loppujen lopuksi heräteostokseni jäivät melko pieniksi...

Vielä yksi tai kaksi juttua on ainakin näyttämättä, joten pysykäähän kuulolla! Nää on nimittäin mun mielestä ihan huippulöytöjä nekin! :)


BTW, ootteko koskaan tilanneet eBaysta mitään? Miten nopeasti eurooppalaiset toimitukset tulee perille? Entä päivittyykö my eBay sivulle jossain vaiheessa toimituksen tila? Viimeksi kun katsoin, näkyi vaan, että maksettu silloin ja silloin....hmmm....jännää! Kunpa kaikki menisi hyvin... Tarkkasilmäinen (-kuuloinen) arvaakin jo ehkä, että sieltäkin on tulossa jotain mielenkiintoista.... :)


7 kommenttia:

 1. Noi missonit on aivan pöyristyttävän ihania!

  t. yksi kateellinen :D

  VastaaPoista
 2. Heihi, hihi, mä oon kyllä niin tyytyväinen ostoksiini! :) Ne on superpehmeitä ja superihanissa väreissä! :)

  VastaaPoista
 3. Eikai niissä eBay-tilauksissa pitäisi mennä kuin max kaksi viikkoa toimituksessa jos siis Euroopasta tulee. :) Ja sinne pitäisi kyllä päivittyä että postitettu on..

  VastaaPoista
 4. Oli kyl loisto-ostokset :D

  VastaaPoista
 5. kannattiko missonit ostaa tukholmasta, eli olivatko ne esim alessa? sisustusnettikaupoistahan niitä saa todella hyvään hintaan.

  VastaaPoista
 6. Linda, niin olikin! Kiitos, että sain tulla! :)

  Anonyymi, alessa ne ei kyllä ollu, mutta ehdottomasti kannatti ostaa, koska halusin katsoa paikanpäällä ja hipelöidä! :) Ja kun näin suurista summista puhutaan, niin en halua ottaa riskiä säästääkseni kympin tai pari. Enkä kyllä kyseisten ostosten kohdalla muutenkaan paljoa miettiny hintaa, tietynlaiset olivat etsinnässä ja kun ne vastaan tuli, niin nehän lähti mukaan! Emmä sentään Missonin viltteja joka viikko ostele, hehe! :) -Elena

  VastaaPoista
 7. Marjaana, kiitos vinkistä, onneksi tulikin nyt päivitys sivuille, helpotuksen huokaus! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...