maanantai 29. elokuuta 2011

finallyJa "pitkästä aikaa" terkkuja ostoslistalta.... nyt voin taas vetää yhden kohdan yli! Ainakin 1,5 vuoden etsintä on nyt palkittu ja olen onnellinen Moschinon vyön omistaja, jihuuuuuu!!! :) :) :)

P.S. Ja toi karvamöykky on Mollun takapuoli... :)

11 kommenttia:

 1. Oi, tuollainen ihanuus kelpaisi mullekin. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana vyö! Itselläni on myös juurikin tuollainen Moschinon vyö ja sen lisäksi myös Hérmesin vyö ostoslistassa ollut jo kauan. :)

  VastaaPoista
 3. Mistä löysit? :)

  VastaaPoista
 4. heii elena, oliko toi minkä hintanen? kattelin ebaysta noita enkä oikeen tiiä et mitä siitä kannattas maksaa...
  toinen kysymys, minkä ikäinen olet ja oletko naimisissa/kihloissa? oot tosi herttaisen oloinen ja blogisi ja tyylisi ihania :) -S

  VastaaPoista
 5. ihanaihana! mistä löysit omasi? itsekin kovasti tahtoisin tuon!

  VastaaPoista
 6. Toi sun näyttäisi olevan käytetty. Itse ostin omani uutena Moschinon liikkeestä Roomasta. Onnea hankinnallesi.

  VastaaPoista
 7. Ohhoh, onpas tänne tullu kommentteja, jippii! :)

  Marjaana, ihan varmasti! ;)

  Ilonasi, kyllä Hermesin vyö olisi kanssa kiva, en pistäisi pahakseni! :)

  Anonyymi, ihan tuolta netistä löysin pitkän etsinnän jälkeen ja Saksasta asti piti tilata! :)

  S, moikka! Ihanan kommentin olet jättänyt, kiitoksia vaan! :) Vyö maksoi aikas paljon, melkein 200€ (tosin saman verran ne maksaa Moschinon liikkeissä uutenakin, jos en väärin muista - olen joskus tarkistanut), että saahan niitä tosiaan halvemmallakin eBaysta. Se mitä kannattaa maksaa on ihan omasta halusta ja kukkarosta kiinni. EBayssa hinnat voi olla pilvissä, verrattuna esim. Tukholman vintageliikkeisiin, kun koko maailma on huutamassa! Moschinon nahkavyö ei ole varmasti sen hintainen, mutta se on vähän niin kuin sellainen trendijuttu nyt - haluaako sellaisesta maksaa on toinen asia... Joka tapauksessa tilaa hinnalla millä hyvänsä, niin kannattaa tutkia asiaa, googlettaa, katsoa keskustelupalstoja, kuvia, käydä oikeassa liikkeessä, pyytää kuvia ja muita todistusaineistoja kaupasta. Ja siltikin voi erehtyä... Tuossa toinen Anonyymi kommentoikin, että osti omansa Roomasta uutena, ehkä osaa sanoa tarkemmin uuden hinnan??

  Olen 26 vuotias ja parisuhteessa, joku voi tietää musta enemmänkin, eikä siinä mitään. Olen kuitenkin päättänyt, etten kerro läheisistäni täällä mitään, toivottavasti ei haittaa. :) Kiva kuulla, että tykkäät tyylistäni ja blogistani, tulee hyvä mieli! :) :)

  laura, netistä googletin, mutta sain vähän mutkan ja tutun avustuksella...:) Kuten tossa aikaisemmin jo vastailinkin, niin eBaysta voi ainakin katsoa jos löytyy se oikea... Toivottavasti sinullekin löytyy vyö piakkoin! :)

  Anonyymi, kyllä se on kasarivyö ja sellaista juuri etsinkin, mä en hirveesti muuten harrasta logoja, mutta jotkut vintagejutut on vaan niin mageita! :) Kiitoksia vaan! :)

  VastaaPoista
 8. Uiui, tosi hieno löytö!

  VastaaPoista
 9. Anonyymi, kiitos! Mäkin tykkään! :)

  VastaaPoista
 10. uijui! täällä yksi kateellinen! :)

  VastaaPoista
 11. Annika, mä ymmärrän, se on ihana! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...