sunnuntai 7. elokuuta 2011

Basics

Basics

Jos raha ei olisi esteenä, voisin klikkailla seuraavat vaatekappaleet täydentämään vaatehuonettani. Nyt kun kaikki on vihdoin malli- ja värijärjestyksessä ja armoton kirppariranking on suoritettu, huomaan, että niin kenkä- kuin laukkuhyllyni huutaa tiettyjä asioita! Samoin kevättakki uupuu ja se kunnon trenssi voisi ehkä toimia, kun siinä olisi sitä kaipaamaani särmää ja ryhtiä.Toki sen voi hankkia vasta ensi keväänä....mun kohdalta kun tuo kesäkin meni ihan ohi muuttolaatikoiden vierellä! Uusi hyvän mallinen musta bleiseri on ihan must, koska vanha alkaa olla ihan ylikulutettu, hyvä kun oli! Samoin töihin sopivat sortsit ja valkoinen hame puuttuu. Perussiniraidallinen t-paita olisi paikallaan ja jotain extraa olisi pitsisomisteiset sortsit, joita ei ole vieläkään löytyny ja uusi Vuittonin laukku....

Nyt paluu todellisuuteen ja eikun maalaamaan ikkunoita, portaita ja laittamaan lattioita ja listoja, nice.... Saisi olla jo tuo remppa ohi! ;)


7 kommenttia:

 1. ton mustan laukun ottaisin millon vain, aivan ihana!!

  VastaaPoista
 2. oi että!! Juuri sen tyylisiä juttuja mistä itse tykkään ihan älyttömästi. Itse haaveilen tässä hetkellä Burberryn trenssistä ja ylihuomenna lähden Louis Vuitton liikkeeseen ostamaan tollasen iltalaukun :) Tää on muuten tosi kiva blogi, pitää katsoa noita aikaisempiakin postauksia. Liityin muuten lukijaksi :) Ja siskoni liittyi myös :) Tosi kiva blogi! :) Ja olet tosi tyylikäs! :)

  VastaaPoista
 3. would be nice to add few dark blue pieces :) http://justaclassicstyle.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Senja, ihan varmasti! Niin on ja luonnossa sata kertaa ihanampi! :)

  Merenhelmi, mä oon niin kade, pakko palkita itseni remppatyöstä jollain Vuittonilla! ;) Kiitos ja ihanaa kuulla, että olette kumpikin liittyneet lukijoiksi! Huippujuttu, happyhappyhappy! :) Ja kiitos kehuista! ;)

  Fedu, great to hear from you again! Now I will finally check your blog!!! :)

  VastaaPoista
 5. Fedu, I couldn't leave any comment at your blog, But if you read this - I have to say, that I have to try your facial mask! The last time we tried to do a mask of a banana with my friend at the age of 10 and I guess we had a little bit too much of it, 1 litre or something...too much of bananas, haha! But it worked, it was bananas...;)

  VastaaPoista
 6. hahah (banana mask).. i will sometimes post a HAIR banana mask that does wonder when the hair gets all flat in winter time; i loove your blog btw, and sorry about the comment thing i dont know why i´ve got this problem (new blogger ,have to learn), Happy blogging:)

  VastaaPoista
 7. Fedu, thank you, I'm really glad to hear that you like my blog! :) :) And you'll learn, for sure! ;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...