torstai 7. heinäkuuta 2011

sunnies

I-ha-naa!!! Vaatehuoneeni seinien tukirangat ovat pikkuhiljaa nousemassa korkeuksiin - en kyllä malta odottaa, että pääsee maalaamaan, tapetoimaan ja sisutamaan! Ehkä jopa kylppärin vesieristeet ja laatoitus alkaa ensi viikolla, samoin keittiö etenee... :)

Ajattelin nyt esitellä teille uusimmat aurinkolasini, toisia en ole esitellyt ainakaan ja toisetkin ovat taineet unohtua, vaikka asiasta mainitsin... Pahoitteluni nyt, kun tämä remonttiaika on tälläistä. Yleensä tossa 21 aikaan on just sopivasti käyty pesulla ja syödään iltapalaa, ja kun päivät menee remontoidessa ja töissä pyöritän samaa kuutta vaatekappaletta, niin ei ole ollut paljoakin kuvattavaa tai kerrottavaa.

Tässä ovat kuitenkin lasit uutuusjärjestyksessä...

  

 


 
Toiset ovat kultasankaiset Ray Banin pilottilasit ruskeilla linsseillä ja toiset tummat, liukuvärjätyt, hiemat cat eye -tyyliset lasit Dolce&Gabbanalta. Dolcen laseista tykkään muodon lisäksi noista pienistä kultaisista yksityiskohdista, kun taas reiskat on ihanan klassiset ja sopivat auringonottoon minimaalisten rajojen ansiosta.

Kätevyydeltään Ray Banit menee huomattavasti pienempään laukkuun, kun taas Dolce&Gabbanan kotelo ei valitettavasti mahdu ihan minne tahansa! Miten noi kotelot onkin aina niin isoja...? Mutta nyt voi tosiaan poistaa tuosta sivupalkin ostoslistasta aurinkolasit, näillä kahtilla + vanhoilla pärjää taas hetken. Paitsi, että kyllä mä silti haluaisin vielä Wayfarerit mustassa värissä, ruskeat kun jo löytyy.... ;)

Oottekos te hankkineet uusia aurinkolaseja tänä keväänä? Ajatella, että mä ostin nyt kahdet, kun sitä ennen kesti 4 vuotta löytää sopivat!! :)


P.S. Kirppispaketit lähtivät tänään postissa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...