sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

pistetään vaan kaikki "paskaksi"

Tämä oli lauantain motto!

Ihanat vanhempani tulivat lauantaina remonttiavuksi. Äiti oli kokannut meille ruokaa, ja samalla kun alakerran kylppäriä purettiin, isä sai purettua koko vanhan kettiön, jota me äidin kanssa sitten roudattiin pihalle. Jos oikein hierotte silmiä ja laitatte lasit päähän, niin voitten huomata ensimmäisessä kuvassa, kuinka makuuhuone ja vaatehuone valmistuu.... :) Toinen kuva, on kylppäristä - vanha amme sai lähteä helkutiin, ja laatat, ja katto ja lattia ja hanat ja lavuaari ja sauna...ööööö.....Kaikki paskaksi vaan, hehe! ;)

Tänään löytyi myös ihana kalusteryhmä ja aiemmin valittu grilli alesta. Vanhempani ostavat meille grillin tuparilahjaksi, joten ei tartte miettiä, mitä tupareissa sitten tehdään! Ja ennen sitä ja sen jälkeen!P.S. Kiitos kaikille blogikirppiksen asiakkaille tilisiirroista, olitte niin nopeita!! Yritän tosiaan ensi viikolla saada paketit postiin, olettehan muistaneet kaikki lähettää mulle osoitteenne s-postiin? Hyvä, jos näin on.... :)

5 kommenttia:

 1. Meilläkin on meneillään remontti. Näky siis aika samanlainen. :)

  VastaaPoista
 2. Ehdinhän tulla teijän tupareihin! Älä pidä niitä ennen syyskuuta;)

  VastaaPoista
 3. Kata, kiva, että on joku toinenkin samassa veneessä! Mä olen kyllä niin kärsimätön, tänään tuli sellainen herne nenään, kun kylppäriprojekti venyy...ehkä kolmen viikon päästä valmis!!!! Ushhh! :)

  Lindä, noh näillä aikatauluilla, ne on varmaan jo pikkujoulut siinä vaiheessa kun juhlan aihetta, haha! Ja jos ollaan aikataulussa, niin ainahan voi pitää kahdetkin tupari, tai tosiaan silloin syyskuussa... :) Monesko päivä oot Hki?

  VastaaPoista
 4. Vissiin siinä syyskuun ekoina päivinä. Pidetään bileet syyskuun 1.viikonloppu. Laita kalenteriin:)

  VastaaPoista
 5. Hehe, täytyy pistää töpinäksi! ;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...