lauantai 2. heinäkuuta 2011

OOH LA LA

Tuleva vaatehuoneeni sai eilen taas täydennystä uusimman VS:n tilauksen myötä ja sain myös elämäni ensimmäisen muotoilevan alushameen...

The sexiest shape ever - kuulostaa hyvältä! Tämä ei voi olla virheveto kireiden ja kapeiden hameiden ja mekkojen kanssa ja päällä tuntuu paljon mukavammalta, kuin kolme kertaa halvempi Lindexin version, jota tossa sovittelin, ennen kuin päätin tilata kuitenkin Jenkeistä omani.... ja malli on päällä yllättävän hot, ei ollenkaan sellainen, mitä nuden muotoilevan hameen voisi kuvitella näyttävän! Lisäksi vähän perusmustaa, pinkkiä ja eläinkuoseja... :)

Tänään purettiin vanha keittiö ja kylppäri melkein kokonaan... aamulla saatte nähdä mitä tähän mennessä on saatu aikaan! Ja remonttihan jatkuu huomenna heti aamusta!

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ostoksesi. Itse olen VS:ltä ostanut vuosien varrella jonkin verran vaatteita ja täytyy myöntää että ovat todella kestäviä ja ihania päällä!
  Tuo alushame näyttää toimivalta..... Täytyykin varmaan mennä katsastamaan taas niiden valikoima :)

  VastaaPoista
 2. Pampuliina, parempi olla menemättä, menin eilen ja tilasin vielä parilla sadalla, ooh! Mutta ainahan tarttee lisää bikineitä?! Enkä mä ollu ostanu yhtäkään uutta paria tänä vuonna.... ;)

  VastaaPoista
 3. Hei,

  voisitko mitenkään laittaa linkkiä tuohon alushmeeseen, en löydä sitä millään VS:n sivuilta! Kiitos jos voit auttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, olet oikeassa, samaa hametta ei ole nyt valikoimissa, vain tämä...mutta varmasti ajaa asiansa!....ehkä jopa paremmin, kun saumakohta ei näy! :)

   http://www.victoriassecret.com/bras/lingerie-extras/ooh-la-la-high-waist-miniskirt-with-panty-confident-curvy?ProductID=14132&CatalogueType=OLS

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...