tiistai 26. heinäkuuta 2011

asunto ennen ja jälkeen

Viimeiset päivät on painettu töitä niska limassa aamu 8 ilta 22! Harmittaa, kun en ole kerennyt laittaa tänne mitään kunnon juttuja, mutta lupaan, että jahka tilanne normalisoituu, niin tulee paljon sisustusjuttuja, päivänasuja ja muita yllärijuttuja! ;)

Ajattelin nyt hieman valaista millaisen projektin parissa tällä hetkellä painitaan ihan näin pohjapiirroksen avulla.

ENNEN:


JÄLKEEN:


Kun suunnittelin pohjaa paperille, koko homma tuntui niin yksinkertaiselta, mutta arvatkaa vaan kuin monta välivaihessa siinä on, että ensin puretaan seinät, katot, lattiat, kylppärin, saunan, vessat ja keittiön käytännössä kantaviin seiniin asti ja sitten rakennetaan, kitataan, hiotaan, maalataan, kitataan, hiotaan ja maalataan uudestaan. Ja sen sen päälle vielä ne katot ja lattiat ja listat ja keittiö-nysväys ja miljoona välisiivousta....huhhuh!!! Eipä tohon ole muuta lisäämistä! Mutta makkari ja vaatehuone, sekä keittiö alkavat jo näyttää aika hyvältä, joten uskon vahvasti, että viikonloppuna muutetaan evakosta KOTIIN ja jatketaan viimeistelyjä sielä käsin. Viikon päästä perjantaina päästetään ehkä jopa omaan suihkuun, jei!! :)

Antakaa anteeksi, jos en kerkiä aina heti vastaa kommenteihinne ja yrittäkää malttaa vielä hetki tämän hiljaiselon kanssa. Koko ajan on ahdistus takaraivossa, että kun mä taas palaan tänne, niin kukaan ei enää lue mun juttuja, haha! ;)

5 kommenttia:

 1. Hahah, ei täältä nyt niin nopeasti livetä :D Ja asuntopostauksia kelpaa innolla odotella, tulee varmasti upea!:) Tsemppiä loppu-urakkaan!!

  VastaaPoista
 2. Täällä ollaan lukemassa :)
  Rakastan pohjapiirroksia, heti alkaa päässä raksuttamaan mitä laittaisin minnekin ja mitä muuttaisin. Kivasti olet suunnitellut muutokset. Saanko udella paljonko teillä on neliöitä?

  Marde

  VastaaPoista
 3. VIctoria, hihi, no kiva kuulla! :) Kiitos, kyllä se on jo hyvällä mallilla, mutta silti hommaa riittää... :)

  Marde, mulla on ihan sama juttu - ei väliä onko oma vai toisen koti! ;) Neliöitä on 96m2 ja ihana tilava piha päälle! Just passeli kahden hengen ja kahden koiran asunto! ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä me täällä odotellaan :) Uusi pohja näyttää paaaaaaaaaljon paremmalta kuin vanha!! Tsemppiä isoon urakkaan!

  VastaaPoista
 5. Nina, ihanaa kuulla! En kyllä malta odottaa, että pääsee laittamaan kuvia tännekin, ripustin tänään jo osan vaatteista vaatehuoneeseen.... ;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...