keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

stylish Sydney women

Näitä kuvia katsellessa, tulee ihan eri fiilis, että australiassa olisi pakko käydä.... :)
(Kuvat: Zara.com)

Siinähän se mun uusi laukkukin vilahtaa. Näköjään Sydneyn avajaisissa oli sekä kesävaatteita, että jotain talvisempaakin valikoimissa.... Ja mikä tuo turkiskaulus on? Mä katsoin, että että onpa hieno, en tiedä edes kuka tuo nainen on, mutta ajattelin, että sen on pakko olla aito - mutta, eikös näytäkin viimeisessä kuvassa siltä, että kaulurissa roikkuisi hintalappu?? Oh, tollaisia on paras tulla Suomeen ja mun hyvän tuurin olisi paras olla matkassa mukana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vinkatkaa, jos bongaatte jossain vaihessa! Joohan?? :)


P.S. Ja on muuten hiukkamakea tuon blondin asu, vaikkei kunnolla näykään, mutta toi musta bleiska, neule ja löysät vaaleat farkkusortsit, ah!!! Love it! :)

P.P.S. Ostin muuten lennot Tukholmaan elokuussa! Upeeta! Mahtavaa! ...harmittaa vaan, kun on aina stressi koirista, että miten ne pärjää hoidossa....Mollu on ottanut tänä kesänä tavaksi lähteä kaikkien kilpapyöräilijöiden perässä mökillä, niin jännittää, ettei vaan jäisi alle....niin pieniä kun ovat....Ja Pinni näyttää taas kieltä, että terve vaan kaikille! Haha! :)

2 kommenttia:

  1. Mä lähen sun kans joskus Ausseihin:D Mut alotetaan Stokiksesta elokuussa!

    VastaaPoista
  2. Joo, pistetään menolistalle! ;) Näin tehdään! :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...