maanantai 13. kesäkuuta 2011

random puhelinkuvia


Oijoi miten harmaa päivä! Miksei voisi edes ropista ikkunassa.... Sais sataa tai paistaa, ei mitään tollaista mitäänsanomatonta keliä siltä väliltä...näitä päiviä on ihan liikaa!!

Tyhjensin kännykäni kuvia ja löysin sieltä ihania kesäkuvia viime viikon auringonlaskusta, mihimittaisista hameista, kesätopeista ja värikkäistä housuista.... ja väsyneistä koirista, jotka olivat uineet, ottaneet aurinkoa, syöneet grilliherkkuja ja mussuttaneet puruluita koko viikonlopun! ;)


BTW, huutoaika kirpparin puolella on päättynyt. Sinä, joka olet huutanut (tai vaikka et olisikaan) ota pikaisesti yhteyttää minuun s-postilla: elena_lem@hotmail.com. :)


Nyt mä meen taas vähän tyhjentää vaatehuonetta....eilen tuli pakattua yksi reilu ikean kassillinen ja toivoisin, että raskisin luopua isommastakin tavaramäärästä....niin että uuteen asuntoon ja vaatehuoneeseen muuttaisivat vain parhaat palat! :)

6 kommenttia:

 1. ooo ompas ihana laukku! mistä se on? :)

  VastaaPoista
 2. Kyseessä on Zaran laukku, jota pitkään metsästin ja siitä onkin tullut uusi suosikki! :)

  VastaaPoista
 3. Uskon! Koska sait tämän metsästettyä? Olisiko niitä mahdollisesti vielä jossain?

  VastaaPoista
 4. Niistä tosiaan tuli silloin täydennys, vähän sen jälkeen kun löysin omani, mutta Zaran varastolta ne on jo loppunu ja eikös alekin ole jo kohta alkamassa. Viimeksi näin sellaisen laukun parisen viikkoa sitten, mutta eilen kun kävin, niin ei enää näkynyt. En tiedä oisko Tukholmassa? Joku joskus vihjasi siitä, mutta siitäkin on aikaa... Voin vihjaista, että syksyn mallistoon on tulossa jotain vastaavantyyppisiä laukkuja, mutta en ole nähnyt niitä, kuullut vain Zarasta... :)

  VastaaPoista
 5. Ok, kiitti vinkistä! Täällä Turussa en ole moista laukkua tainnut nähdä laisinkaan...No katotaan mitä syksy tuo tullessaan =)

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti löydät omasi! ;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...