lauantai 11. kesäkuuta 2011

pikkunälkä

Käytiin eilen syömässä Santa Fe:ssa. Jossain vaiheessa tuli käytyä todella usein, mutta sitten se jäi ja viime kerrasti olikin jo vierähtänyt useampi vuosi.... Eilen teki mieli nachoja joten tilasin niitä! Sainkin tälläiset mukavan isohkon annoksen, hehe...


Toi on vähän huono kuvakulma, mutta annos näytti kirjaimellisesti valtavalta! Ja mä oikeesti syön hyvin, ihmetyttää aina noi muiden blogien ruoka-annoskuvat: joku 4 kirsikkatomaattia, 3 lihapyoörykkää ja salaatinlehti! Ha! Millä noi ihmiset oikeesti elää, karkeilla??

No anyways mä rakastan ruokaa ja syön ihan kunnon annoksia, mutta toi oli ISO! Puolet sain väännettyä, mutta ähkyn jälkeen oli pakko lopettaa! Tosta olisi riittäny helposti kahdelle jos ei kolmelle! Yritin vielä kysyä kumppaniltani, että oltaistko syöty sellainen nachoannos, joka oli vähintään kahdelle?? No onneksi ei otettu, se ois varmaan ollu joku pellillinen!! Ja toikin oli varmaan 20cm korkea keko!! :)


Toinen annos näytti tälti ja oli kuulemma kanssa miellyttävän tulinen! ;) Tosin söin itsekin eilen chileja ja jalopenoja sekaisin ja kulauttelin niitä brain freezesta huolimatta jäisellä mansikka margaritalla.... :)

Tässä vielä eilisen rento asu...


Ja lauantaina...
Tänään Mollu täyttää 4v. joten avattiin heti aamusta koiranmakkaralahjat, syötiin aamupalaa ja lähdettiin ulkoilee ja uimaan koirarantaan! Kyllä meidän pullerot tykkäsi, vaikka olikin ihan uusi paikka! :) Pinni sukelsi vahingossa pari kertaa ja tuli pieni säikähdys, mutta ei se menoa senkään jälkeen haitannut. Oli kyllä ihana paikka ottaa itsekin aurinkoa ja kahlata merivedessä...

Nyt aletaan kokkaa ja vähän kutkuttaisi tehdä tänäänkin illalla jotain. Uudet mekot odottaa ulkoilutusta ja helleilta sopii tähän tarkoitukseen oikein mainiosti.... ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen ranta! Voitko kertoa missä se sijaitsee? Olen yrittänyt metsästää koirarantaa minne voisi retkeillä (minulla on lk venäjäntoy tyttö 10kk), mutta huonolla tuloksella.
    Ja kiitos ihanasta blogista, sitä on aina ilo lukea ;-)

    VastaaPoista
  2. Moikka, tuo ranta on Haukilahdessa, huomaat kyllä kun kuulet haukkumista! ;) Siellä oli tänäänkin varmaan 20 koiraa. :) Kiitos kommentista ja mukava kuulla, että olet seurannut ja tykännyt! Ehkä tapaamme rannalla, siellä ei tänään kovin monta meidän kokoista ollutkaan....

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...