tiistai 21. kesäkuuta 2011

loving the style
Vaikka Lo vaikuttaa sarjassa jotenkin sekä rasittavalta, että liian neutraalilta samaan aikaan, niin hänen tyylinsä on kuitenkin aina yhtä kiva, jotenkin simppeli ja silti hyvillä asusteilla (lähinnä laukuilla ja kengillä) höystetty! Aina silloin tällöin käyn googlettelemassa uusia kuvia ja etsimässä ideoita - ja eikö vaan? Mikä tahansa noista asuista voisi toimia täällä Suomessakin? :)

Ja toi ensimmäin French Connectionin mekko sekä uikkari ovat ihan super? Eikö Stockakin myy French Connectionia? Välillä näkee kivoja vaatteita tolta merkiltä, mutta sitten kun olen kierrelly, niin kyseinen osasto ei ole koskaan pompannut esille...hmmm....

6 kommenttia:

 1. hih tuo kuvauksesi losta sarjassa on oikein osuva, olen itse ihan samaa mieltä!:D mutta ihana tyyli hänellä kyllä on & suurin osa asuista onnistuneita, seuraavaksi haluan jonkun balenciagan laukun, itse haaveilen jostain vaaleasta sävystä mutta tuo mustakin on todella kaunis:)

  VastaaPoista
 2. Voih, Balenciagan laukku olisi kyllä ihana, tai clutch.... ;)

  VastaaPoista
 3. French Connectionia ei taida enää saada Stockalta.. Täältä löytyy ja vielä -30% kaikki
  http://www.duetto.fi/epages/GPL.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20102008-105693/Products/71OT4-PURP/SubProducts/71OT4-PURP-8
  ...ja myös Asos myy :)

  -Lotte

  VastaaPoista
 4. Se voi olla, en ole ikinä käyny osastolla, edes silloin jos ja kun se oli Stockalla...täytyypä käydä kurkkimassa noita linkkejä! :)

  VastaaPoista
 5. Sellossa on myös tosi kiva pikkuliike nimeltä URB, ne myy french connection:in vaatteita ja asusteitakin :)

  VastaaPoista
 6. Ok, kiitos vinkistä, Sellossa tulee niin harvoin käytyä, mutta pitää muistaa ensi kerralla kun meen sinne... :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...