tiistai 14. kesäkuuta 2011

huulten täyttö?

Onko kellään kokemusta huulten täyttämisestä/muotoilusta hyaluronihapolla? Tänää tuli taas puheeksi tutun kanssa ja aihe alkoi kovasti kiinnostaa - pitäähän sitä nyt olla perillä maailman menosta! Lähdinkin heti googlettelee aiheesta.... :)


Hyaluronihappoa on luonnossa kaikissa elollisissa organismeissa. Se on sokerimolekyyli, jonka kemiallinen rakenne on samanlainen kaikkialla, niin yksinkertaisessa bakteerissa kuin ihmisessä. Hyaluronihappoa on ihmiskehossa monessa paikassa, kuten kudoksissa, nivelissä ja silmissä. Ihossa hyaluronihappo houkuttelee vettä, kohottaa ihoa ja pitää sen kiinteänä.

Miltä ihoni alkaa näyttää, jos en ota uudelleen Revanesse-hoitoa?
Vähitellen samalta kuin ennen käsittelyä. Uudelleenkäsittelyt auttavat luonnollisesti säilyttämään saavutetun lopputuloksen ja voit esittää samalla myös uusia toivomuksia.

Häviääkö aine ihosta kokonaan?
Koska hyaluronihappo on elimistön oma aine, se hajoaa biologisesti ja poistuu aineenvaihdunnan mukana ihosta vähitellen.

Lisää aiheesta: revanesse.com


Parasta tässä on se, että huulista ei ikinä arvaisi, että niille on tehty jotain, ne vaan on hyvät! En ikinä kuvittelisi meneväni mihinkään leikkaukseen, varsinkaan tässä iässä, mutta kun kynsiä, ripsiä ja hiusten pidennyksiä on kokeiltu ja kaikesta ajan kanssa syystä tai toisesta luovuttu, niin nyt olisi jännää testaa jotain uutta... :)

Onko kellään kokemusta tai tietoa aiheesta? Kuulen mielelläni kiinnostavia kommentteja aiheesta!

3 kommenttia:

 1. Olen kans miettinyt noita aineita ja täytyy sanoa että koska se ei ole lopullinen toimenpide, se vähän houkuttelee. Ruotsin SVT:llä pyörivä Uppdrag Granskning teki aiheesta joku viikko sitten dokumentin. Suosittelen katsomaan (en tiedä saako siihen jostain tekstejä).
  Sinänsä eri asia kun Ruotsissa kuka tahansa saa pistää neulalla ihmiseen kaikenlaisia aineita kun taas Suomessa käsittääkseni vain sairaanhoitokoulutuksen saanut henkilö voi saada sellaiseen luvan. Kun katsoo noita amatöörien tekemiä mokia tuossa dokkarissa ja niiden vaikutuksia huomaa ettei kyseessä ole täysin vaaraton aine. JOSKIN luulen että hyaluronihappo oikein laitettuna ei tuota vaaraa. Ongelmia syntynee jos neulalla sörkitään hermoja, suonia tms.
  Itseä tuo dokkari kuitenkin sen verran säikäytti että ottaisin hyvin tarkkaan selvää missä näitä voi laittaa ja kuka ne tekee. Mieluummin ehkä maksaisin enemmän jos tiedän että kyseessä on esim. lääkäri (tiedä häntä onko tuo edes mahdollista).

  Mielenkiintoinen aihe, toivottavasti saadaan keskustelua aikaan!
  Tässä vielä linkki ohjelmaan http://svtplay.se/v/2436896/uppdrag_granskning/del_19_av_19

  VastaaPoista
 2. Itse haluaisin ehdottomasti täytettä huuliin sillai luonnollisesti ja kyseinen toimenpide vaikuttaisi juuri passelilta. Mia kirjoitti kokemuksiaan blogissaan restylanesta jo viime joulukuussa: http://miaslittleblog.blogspot.com/2010/12/restylane.html. Siitä lähtien olen halunnut entistä kovemmin mennä piikitettäväksi. :) Jospa saisi viimein aikaiseksi. :)

  VastaaPoista
 3. Beany ja Eeva, kiitos pitkistä ja rakentavista sekä mielenkiintoisista kommenteista! Tämä on bloggailussa parasta, että pääsee keskustelemaan jostain aiheesta kanssasisarten kanssa!! :) Menin kyllä heti katsomaan Mia'n kirjoituksen ja paremmalla ajalla aion etsiä tuon videonkin! Pakkohan niistä negatiivisitakin kommenteista on kuulla, mun tsägällä kun ne osuisi kuitenkin omalle kohdalleni, haha! Ja kiva tietää, että ihmiset ovat olleet tyytyväisiä....kovin hienoilta ainakin noi lupauket vaikuttaa ja kahdet huulet jotka olen itse nähnyt niin ovat ainakin erittäin onnistuneet, lue: luonnolliset! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...