torstai 16. kesäkuuta 2011

How to get a hair like that??


Onko lukijoiden joukossa kampaajia tai muuten vaan taitavia tukan kihartajia? Millähän tollaiset laineet tehdään? Toi on ihan paras tukkatyyli mitä voi olla, eikä suoristusraudoilla, lämpörullilla tai kihartimella saa mielestäni samanlaisia....joten mikä on salainen ase? Tarrapaplarit?? :)

6 kommenttia:

 1. Lämporullilla saa,kun laittaa ne päähän ja ottaa samantien pois tai sit tarrarullat on hyvät!:)

  VastaaPoista
 2. Aijaa, kiitos vinkistä, täytyypä kokeilla heti! :)

  VastaaPoista
 3. Mä oon kyllä taiteillut ihan suoristusraudalla tuon tyyliset kiharat.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, no sitten mun on vaan pakko treenaa enemmän, aamuisin siihen ei ole koskaan aikaa ja töiden jälkeen tai viikonloppuisin, kun ei ole menoa, niin ei ole fiilistä....ei kai auta, harjoitus tekee mestarin. Jotenkin, kun noi latvat on aika suorat, niin mietin kanssa sitä, että onkohan noi sittenkin tehty suoristusraudalla.... :)

  VastaaPoista
 5. itse saan parhaat laineet juurikin suoristusraudalla, ei vaan ota liian ohutta osioita hiuksia kerralla ja antaa hiusten jäähtyä kunnolla ja harjaa ne läpi isolla kammalla/harjalla - niin ainakin itselläni onnistuu laineet kiharrinta tai rullia paremmin:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos vielä yhdestä vinkistä! :) Kivaa, kun tämäkin pikkuinen aihe synnytti keskustelua! Mahtavaa, huomenna mä testaan suoristusrautoja ennen kuin lähden mihinkään... Jos onnistuu, laitan kuvia! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...