perjantai 24. kesäkuuta 2011

aleshoppailut

Tänään on menno kirjaimellisesti koko päivä pakatessa! Ja saldo on huimat 8 muuttolaatikkoa! Onneksi ollaan aloitettu ajoissa ja vielä on aikaa.... Parasta pakkaamisessa ja muuttamisessa on se, että tulee heitettyä mieletön määrä tavaraa roskikseen ja kirpparikasseja täyttyy. Ai niin ja tietentkin tulee siivottua oikein kunnolla ja meidän tapauksessahan päästään vielä nauttimaan kaikesta ihan upouutena, jahka remontista selvitään.

Ensi viikon ke ilta ja to aamupäivän menee muuttopuuhissa ja to iltana haetaan loput remonttijutut rakennusliikkeistä kun silloin on vielä paku käytössä. Perjantaina alkaakin sitten jo purkutyöt. Alakerran kaikki väliseinät menee matalaksi, kylppäri puretaan ja amme heitetään helkuttiin ja yläkerran keittiö puretaan viimeistä ruuvia ja laattaa myöden - eli aikamoinen urakka tiedossa!






Mainitsin eilen mun alelöydöistä, niin ajattelin nyt pikaisesti kertoa niistäkin. Eli löysin tosiaan Zarasta valkoisen sifonkityylisen paidan, jonka bongasin nettisivuilta jo alkuvuodesta, etsin sitä Suomesta ja jopa Riian työmatkalla, mutta ne olivat ilmeisesti myyty loppuun, ennen kuin kukaan kerkesi huomata niiden tuloa myymälöihin... Yksi S kokoinen paita löytyi nyt kuitenkin -30% alennuksella ja yksihän riitti! :) Samoin noita sandaaleita olin pyöritelly monen monta kertaa, koska kaikki kenkäni ovat ns. umpinaisia tai vain pienellä peep toella. Nämäkin olivat -30% alessa ja yksi ainoa nuden värinen 38 - ei tarttenu kahta kertaa miettiä! ;)

Nyt ohjelmassa on Bettya ja iltapalaa. Huomenna pakkaaminen jatkuu...

2 kommenttia:

  1. Oi mitä ihania löytöjä olet tehnyt! :) Voikun minulla olisi joskus samanlainen säkä matkassa alemyynneissä..

    VastaaPoista
  2. Joo, ei tämä mullekaan ole tyypillistä, mutta tää kevät on ollut kyllä yhtä onnistumista ja sen huomaa lompakossa, haha!! ;)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...