sunnuntai 15. toukokuuta 2011

sisustusostoksilla

Tänään oltiin kirjaimellisesti koko päivän sisustusostoksilla tai mikskä sitä sanotaan, kun ostetaan keittiö, eteisen peilikaappi liukuovilla, tapetteja yms....?? En kyllä malta odottaa muuttoa ja remppaa ja sisustamista!! :) Harmittava takaisku tuli siinä, että muutto siirtyi 10 päivällä ja on nyt torstaina kesäkuun viimeinen päivä - kuka muuttaa keskellä viikkoa? Noh, ainakin eläkeiläiset, joiden takia kolme muutakin taloutta joutuu tekemään sen keskellä viikkoa, eläkeläiset on just tollaisia, pöh!

Sitten erikoiskiitos eräälle lukijalle, sillä makkarin tapetti vihdoin löytyi ja on tilattu - toimitusaika on kolmen viikon päästä!! Kiitos, kiitos ja kumarrus!! ;)


Eteisen tapettia en vielä tilannut, mutta todennäköisesti se on jompikumpi seuraavista....tai kummatkin, kyllähän mä käyttöä keksin.... suolainen hinta vaan, vähän vajaan 100€/rulla, mutta eipä oo koko koti Ikeasta...;) Eikä edes ole, onneksi!!! :)


 
 

Sitten etsiskelin myös lampunvarjostimia makkariin ja kävin tsekkaamassa yhden maton, jota suunnittelen ruokapöydän alle - siis ihan mieletön löytö!! :) Ruokailutila on keittiön ja olkkarin välissä, joten matto sitoo hienosti yhteen keittiön teeman ja olkkarin tuolit sekä Missonin tyynyt.

Nyt mä syön ja suunnittelen vaatehuonetta...hihi! :) Muistakaa tulla katsomaa parin tunnin päästä kuvia päivän asusta. Eräs lukija jo toivoikin, että näyttäisin uudet khakihousuni in action ja sitähän tulee!! ;)

4 kommenttia:

 1. Mistä se tapetti sitten on? :)
  -K

  VastaaPoista
 2. Stocka onneksi jälleenmyy tuota tapettimerkkiä, niin tilasin sitten sieltä....sain tapetin yhteydessä pientä visiota verhoista, joten ei muuta kuin uudestaan kauppaa!:) Enpä olisi uskonut, että shoppailu alkaa kyllästyttää, mutta se on niin tylsää ostaa, kun ei saa heti mukaan, eikä tosin ole paikkaakaan mihin laittaa...

  VastaaPoista
 3. totta. vaatteiden shoppailun hyvä puoli :) mulla on kaksi ikuisuusprojektia, tai ainakin ne siltä tuntuvat ja ne ovat makuuhuone ja piha. Luulis, et makuuhuone olis helppo saada mieleisekseen nopeasti, mut jotenkin värimaailma junnaa vaan vastaan. ajattelin ottaa niiden kanssa rennosti ja tsekata ensi tarjonnan ennen kuin alan ostamaan mitään. eipä noista pihakukista yms. sellaisista ole kovin paljon ennestään tietoa... ;)
  -K

  VastaaPoista
 4. Joo, meillä toi piha taitaa jäädä ensi vuoteen, tykkään kyllä kivoista kasveista ja pihoista, mutta mulla on "traumoja" lapsuudesta tuon viherpeukaloinnin kanssa...onneksi äiti auttaa pihan kanssa, kun tykkää siitä niin paljon! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...