maanantai 30. toukokuuta 2011

Sensai Silk Intensive Eye Mask and Essence


Kerroin vähän aikaa sitten, että kokeilin Sensai Silk kosteusvoidetta. Noh, testeri loppui ja poskien iho alkoi taas kuivua! Eilen kävin ostamassa purnukan itselleni ja iho on voinu taas pari päivää loistavasti!! :)

Sain eilen mukaani kaksi uutta testeria, toista testasin aamulla, mutta koska en huomannu aamu-unisena mitään, jätän sen mainostamisen myöhemmälle. Toinen tuote oli silmävoide/naamio, kuten otsikkokin kertoo. Koitin sitä äskön naamiona kostuttamalla silmälaput ja painamalla ne silmien alle. Tunne oli ihanan vilpoinen ja rentouttava, aivan kuten kaikkien muidenkin ylellisten tuotteiden kanssa, MUTTA se oikeesti toimii! En väitä, että olisin ryppyinen 26-vuotias, mutta jostain niitä ryppyjä ja juonteita on alkanut tulla! Oli syy stressi, vähäinen ulkoilu, huonot yöunet tai ikä - niin kyllä vaan, kasvoistani lähti ainakin kaksi vuotta 10min!!!!!!!! WOOOOOW!!! En ole ikinä kokenut tälläistä edes kosmetologilla! Enkä enää edes muista, milloin nuo juonteet silmien ulkonurkkiin ja silmien alle sekä kulmien väliin ovat tulleet, onko siitä 2 vuotta vai jo enemmän, mutta ne vaan katosi, taivaan tuuliin! :) 

En tiedä toimiiko tämä kaikilla, koska tämä on mullekin ensimmäinen kerta kun koen vastaavaa, mutta tämän perusteella olen jo ostamassa tätäkin purkkia kotiin! Tässä on vielä määrä ja hintakin kohdallaan, laadusta puhumattakaan! Voin jo kuvitella siveleväni 50-senä Sensain 300€ rasvoja kasvoille, kaulaan, rintaan ja tietenkin silmien ympärille. Ihmeitä todella tapahtuu! Tekisi oikein mieli yllättää äitikin tollaisella hiukka kalliimmalla tuotteella....;)


P.S. Ja onnentunteesta puheenollen....tänään kävi muuten taas sellainen mäihä, että mä en tiedä mitä mä olen tehny, kun näin hyvin menee!!! Huomenna siitä lisää.... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...