maanantai 23. toukokuuta 2011

my new obsession

Clutches


Hoksasin tossa, että multa puuttuu myös multa bile/juhlalaukku! Miten olenkin voinut päästää tilanteen tähän! Kaikenmaailman juhlia on tulossa ja kesällä tulee muutenkin juhlittua enemmän kuin talvipakkasilla, eikä mulla ole mitään katseenvangitsijaa!

Ja olisi jo muutenkin aika panostaa yhteen kauniiseen juhlalaukkuun, jota voisi sitten käyttää vielä vuosienkin päästä. Tällä hetkellä olen täysin hulluna tällaisiin laatikkoclutcheini, en tiedä mikä noiden virallinen suomenkielinen nimi on....eli tälläinen ostoslistalle ja äkkiä! Samoin yksi musta clutch...ja, ja, ja... :)

5 kommenttia:

 1. Hassu juttu, mä oon kans pitkään halunnu tollasta Alexander McQueen clutchii! Ihailen niit aina NK:l :)

  VastaaPoista
 2. Joo, maksavat vaan ikävästi nelinumeroisia lukuja! ;)

  VastaaPoista
 3. Rrrakastan! ihanat laukut ja ihana blogi. Tää on pelottavaa kun alkaa jo kummitella jotkut kuvat unissa. Siis se Olivia khaki housuissa, mustassa neuleessa ja zaran laukun kanssa...*i die* :)

  Laukku on loppuunmyyty, mutta etsin nyt kovasti vastaavaa mustaa boatneck neuletta.. ei oo tärpännyt millään :/ Oisko sulla ehdotuksia? On vaan niin kaunis ja klassinen vaatekappale, et mielellään ottaisi samantien kestävän verision kaappiin, mut mikä vaan kävis kun en oo yhtään vielä bongannut.

  Tuon kuvan kummittelu on muuten saanut mut tajuamaan yhtäläisyydet olivian ja Audey Hepburnin välillä, molemmat törkeitä gaselleja ja aika lailla samoja klassisia viboja on Olivialla, mutta vaan modernilla tewistillä...ahhh! Vai uneksinko vaan? :)

  VastaaPoista
 4. Lindä, näääää, perus.... ;)

  mk, mäkin harmittelen, että laukku on myyty loppuun ja etsin neuletta, haha, mä en kestä! Ei oo mullakaan vielä tärpänny, mutta ehkä syksyn lähestyessä??! Kerrotaanko puolin ja toisin, jos se neule jostain löytyy?? :) Mäkin mieluiten panostaisin laatuun.... :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...