tiistai 17. toukokuuta 2011

mustaa ja lasia

Tänään käytiin ostamassa uudet mustat pesukoneen ja kuivausrummun, jeee......ja vielä kokolasinen sohvapöytä, jollaisesta olen unelmoinut siitä asti, kun yläasteen jälkeen muutin toiseen kaupunkiin ja soluasuntoon. :) Ajattelin aina, että sitten kun mulla on iso koti, niin sitten hankin sellaisen ja nyt se koti on ostettu ja niin on pöytäkin!!! :)
Ja lähti muuten pesukoneetkin niin hyvään hintaan, että saatiin kaupanpäälle vielä Hackmanin valurautapata, haha! Tai miten sen nyt haluaa ottaa, kumpi tuli kumman päälle....padan takiahan noi koneet oikeesti ostettiin....;) Nyt ruokaa ja Nikitaa... Öitä! :)

2 kommenttia:

  1. Eksyin blogiisi kun googlettelin mustaa pesutornia. Haluaisitko antaa löydöstäsi tarkempia tietoja, mallia, hintaa ja ostopaikkaa? Olisi iso apu. :)

    VastaaPoista
  2. Veikon koneelta saatiin paras tarjous, jotain 1700€ oli tuon tornin hinta. Ja kalliimmillaan oli 2800€ - JOTEN KANNATTAA KILPAILUTTAA! :) Mallia en nyt muista, eikä ole kuittiakaan vieressä, mutta jotain näitä uusimpia Boschin malleja, mitä tällä hetkellä markkinoilla on....ja mustia koneitahan ei ole juuri kellään. Jollain merkillä oli, mutta se välisarja oli valkoinen, so thanks and no thanks! Toivottavasti tämä auttoi! :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...