sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Everyday Basics

Everyday basicsTein kollaasin niistä perusvaatteista, joista mulla on jatkuvasti huutava pula. Näitä on niin tylsää etsiä ja ostaa ja saati sitten laittaa paljon rahaa. Toisaalta taas löytäminenkään ei ole kovin helppoa. 

Listalta siis löytyy jokapäiväiseen käyttöön soveltuvia kenkiä, bootseja ja mustat ballerinat, perus pyöreäaukkoisia neuleita - syksyllä panostan cashmereen, t-paitoja perusväreissä, valkoisia, mustia, harmaita ja mielellään ohuita, laskeutuvia ja läpikuultavia, isoja laukkuja kokoa A4, aurinkolasit, huiveja ja tollainen safariliivi takin korvikkeeksi olisi kanssa kiva....

Kohti täydellistä vaatekaappia! Nyt olisi kyllä ulkomaanreissu niin paikallaan! ;)

4 kommenttia:

 1. Ihana blogi sulla! Just tälläsistä perusvaatteista meinaa olla aina pulaa. Tykkään näistä, näihin on helppo yhdistellä vaikka mitä, aina fiiliksen mukaan.

  -Lisa

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Mulla on paha tapa etsiä vaatteita, joissa on sitä jotain, mutta sitten kun koko kaappi on täynnä tällaisia vaatteita, niin niitä ei pystykään yhdistämään keskenään...joskus pitää tehdä tälläinen tylsä lista ja lähteä sen kanssa ostoksille, ja laput silmille kuten hevosilla, ettei vahingossa vaan osta mitään muuta! :)

  VastaaPoista
 3. basic-vaatteilla pääsee kyllä pitkälle! :)

  VastaaPoista
 4. No kyllä, eikä pääse minnekään, edes kotiovesta ulos, jos niitä ei ole! ;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...