perjantai 22. huhtikuuta 2011

trenssille lämpeneminen

Mulla on ollu aina viha-rakkaus -suhde trensseihin, tykkään niistä, mutta yhdellekään hankimalleni ei ole koskaan ollut riittävää käyttöä. Epäilen, että se johtuu siitä, että just oikeaa mallia, joka istuisi riittävän hyvin ei ole löytynyt. Joka vuosi kuitenkin ihailen Baileyn suunnittelemia pitkiä ja lyhyitä malleja Burberry Prorsumille ja rakastun niihin uudestaan ja uudestaan! Voiskohan ihan tavallinen Burberry-trenssi olla hyvä? Pitäis varmaan käydä sovittamassa.... Yleensä ruutukuosi on äklöttänyt sen verran, että olen jättäny koko osaston suosiolla väliin.Ja vaikka Rihanna ei ole koskaan kuulunut suosikkeihini millään mittapuulla, niin mä rakastuin hänen asuunsa: nudet kengät ja valkoinen suora hame, mutta ennen kaikkea tollainen lyhyt trensin ja nahkatakin yhdistelmä 
- I die!! 

Kyllä mun pitää varmaan lisätä tohon ostoslistalle myös se täydellinen trenssi....josko se sitten tulisi joskus hankittuakin...? :)

4 kommenttia:

 1. rakastan trenssejä, mutta en ole koskaan löytänyt tarpeeksi hyvää niin en ole ostanut - sen pitää olla täydellinen etenkin istuvuudeltaan joten olen päättänyt sijoittaa burberryyn vielä joku päivä:) se varmasti maksaa itsensä takaisin vuosien käytössä!

  VastaaPoista
 2. Niin mäkin luulen, tai paras olisi! ;)

  VastaaPoista
 3. Omistan 5 eriväristä trenssiä joista itseasiassa 2 Burberryn. Jostain syystä ne ovat vaan jääneet vaatehuoneen taaimmaiselle tangolle ilman sen kummempaa huomiota. Viime vuoden kevät kun oli sellainen että tuli käytettyä nahkatakkeja aika pitkään viileän sään takia, mutta yllättäen tuli niin lämpimät ilmat ettei takkia tarvinnut enää lainkaan joten "välivaihetakit" kuten trenssit jäivät yksinkertaisesti vaan käyttämättä. Voipi olla että tänä keväänä käy samoin koska esim. tänään olisi ollut aivan liian lämmin trenssisää. Viime syksynä kylmyys iski niin nopeaan että tuli siirryttyä neuletakista biker-nahkatakkiin, siitä sitten nollakelin toppaliiviin, seuraavaksi toppatakkiin ja lopuksi turkikseen. Eli trenssit jäivät siis käyttämättä myös syksyllä. Toivon että olisin parin trenssin sijasta ostanut uuden nahkatakin, vaikkapa kamelibeigenä, kaakaonruskeana tai khakinvihreänä :)

  -L-

  VastaaPoista
 4. Joo noi kelit on kyllä niin arvaamattomia, itsekin naureskelin sitä, että kolme viikkoa sitten menin töihin toppatakilla, sitten viikon ajan villakangastakissa, sitten 3 päivää villapaidalla ja nahkatakilla ja eilen tarkeni olla pihalla pelkällä topilla, siis mitä?? Hyvä nahkatakki on kieltämättä erittäin hyvä sijoitus ja todennäköisesti mun tapauksessa järkevämpikin, mutta hyvin nahkatakin löytäminen on erittäin vaikeaa! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...