tiistai 26. huhtikuuta 2011

stay focused


Viime aikoina on tullut tehtyä niin paljon "turhia" of the list ostoksia, että oli pakko skarpata ja tehdä tarvittavista asusteista kollaasi, jotta muistaisin ostaa näitä ennen kuin tili on tyhjennetty kaikkeen turhaan....josko kesän aikana saisi hankittua kaikki??

Mitäs teidän listalla on? Vai olenko ainoa hullu listaaja?? ;)

3 kommenttia:

 1. Elän suoraansanottuna listojen keskellä :D iPhonessani on aNote -applikaatio jossa ainakin 18 erilaista listaa juuri nyt. Omistan itseasiassa nuo molemmat LV-huivit jotka sulla tuossa kollaasissa eli kiitos muistutuksesta koska olen unohtanut ne laatikon pohjalle, ja olen tilannut uusimman iPadin jolle olisi tarkoitus hankkia joko Bottega Venetan upea punottu iPad case, tai Nanzy Gonzalesin näyttävä krokotiilinahkainen sellainen.

  -L-

  VastaaPoista
 2. Siitä pääse yli eikä ympäri, mutta haaveilen vieläkin LV:n Eva Clutch:sta (Damier azur). Näin sen viime kesänä Milanossa kivasti pukeutuneella naisella ja ihastuin laukkuun täysin. Koen sen kesätuotteeksi ja ajattelin, että josko sitä ei tarvitsisi ostaa, mutta kun vuoden jälkeenkin vielä tekee mieli, niin kai tänä kesänä on vaan pakko... :)
  -K

  VastaaPoista
 3. L, I sooo feel you!! haha! Olen niin kade noista huiveista, mutta ei auta kuin odottaa ja ostaa yksi kerrallaan! :)

  K, tiedän tunteen, kun tulee se fiilis, että ei saa jotain mielestä ja näkee untakin samasta asiasta - niin silloin asialle on vaan pakko tehdä jotain!!! :) Toivottavasti saat laukkusi ja olisi kiva nähdä siitäkin sitten edes kuvia...:)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...