torstai 7. huhtikuuta 2011

Kokemuksia Victoria's Secretistä

Kerroin, tossa aiemmin, että tilasin alusvaatteita VS:ltä. En ole muistanut enkä kerennyt kertoa asiasta enempää, mutta olen ollut hurjan tyytyväinen. Kun VS:ää kerran koittaa, niin paluuta takaisin ei enää ole, ainakaan tälläiselle alusvaatefriikille, kuin itse olen! Ne on älyttömän herkullisen värisiä, ihanan mallisia ja mikä parasta aivat mahtavia päällä!! :)

Tilaukseni tuli perille reilussa viikossa omaan lähipostiini, vaikka olin varautunut 3 viikkoon! Olin siis positiivisesti superyllättynyt, kun töistä tullessani odotti postin lappu ja tieto, että paketti on noudettavissa. Kerrankin jokin asia meni helposti ja ilman ylimääräistä säätöä!!! Ja nyt yritän päättää mitä tilaisin seuraavaksi, koska jotain rotia pitää tässäkin hommassa olla... nyt menen potemaan päänsärkyä ja kinumaan niskahierontaa!! ;)

5 kommenttia:

 1. Hei!
  mistä tilasit niitä? Saako Euroopasta tilattua, niin ettei joutuisi maksamaan tullia?
  T. Anna

  VastaaPoista
 2. samaa kysyisin kun anna, ja että millainen hinta-laatusuhde niissä mielestäsi on?:)

  VastaaPoista
 3. Tilasin omani suoraan USAsta, Euroopassa ei taida olla kuin yksi kosmetiikkaliike Heathrown lentokentällä Lontoossa. Ja hinta-laatusuhde on mielestäni loistava!!! Laatuun olen ollut ihan supertyytyväinen. Aiemmin suosikkialusvaatemerkkini oli Valisere, mutta yhdestä setistä tuli hintaa noin 130e tai yli. VS:t on aina supermukavia, kaikki pitsit ynna muut on mielettömät pehmeitä ja joustavia, väriy ei oo menny pesussa miksikään (vrt. H&M). Värit ovat myös todella herkullisia, kun miettii, että Suomessa alusvaateosasto on aina hailakan pastellisissa sävyissä - mikä on outoa, koska Suomessakin käytetään niin paljon tummia ja paksuja päällysvaatteita, että ei ole pelkoa, että jotain loistaisi läpi!! Ainoa tietty on se, että jos ei oo koskaan ennen ostanut, niin oikean koon löytäminen voi olla vaikeaa! Ja se on alusvaatteissa kaikesta tärkeitä! :)

  VastaaPoista
 4. Moikka! :)

  Jouduitko maksamaan tullimaksuja tms, jos jouduit kuinka paljon tuli maksamaan?

  VastaaPoista
 5. Itse asiassa ne tuli postipakettina ja olen vaan kuullut, että tullilasku tulee perässä...vielä ei ole tullut ja loppusumma on epäselvä! Kantsii kattoo tulli.fi sivuja, siellä on kohta netistä tilaaminen tms. niin pystyy ainakin arvioimaan paljon kuluja maksimissaan tulee! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...