lauantai 2. huhtikuuta 2011

Carryall

Tässä se nyt sitten taitaa olla....the laukku! Kyseessä on Carryall Vuittonilta!

Malli on huomattavasti kivempi kuin Berkeley, Speedy, Keepall tai Neverfull...vielä kun se nahka olisi valmiiksi tummunu ja kulunu! Nooh, siihen ei kai auta kuin aika ja paljon käyttöä. Mutta tolla nyt varmaan pärjäisi matkoilla koneessa, viikonloppureissuilla, töissä kaikkine tavaroineen ja miksei vaikka salillakin...? Ja samanlaisia ei tule ihan jatkuvasti vastaan. :)

CarryallSpeedy


 
Berkeley

Keepall


Neverfull

Veikkaan, että verrattuna esimerkiksi Speedyyn niin tässä Carryall-mallissa myös muoto säilyisi paremmin, vaikka se ei olisikaan ääriään myöden täynnä...vai mitä luulette? :)

Ja sitten vielä tälläinen bonusjuttu, jos jollain sattuu olemaan kultapossussa ylimääräistä:Eli croconahkainen Neverfull......aikas ihana kyllä on!!!! Mutta kun yritin googletella hintaa, niin selvitin, että jossain vaiheessa noita oli ihan pari kappaletta koko USAssa ja kyseisen laukun hinta oli SAKSissa 32 000$...vaan.... Toi on niin epäreilua, että kivoja laukkuja ei vaan saa halvalla, no, no, no..... 


6 kommenttia:

 1. Kaikki ihania! Mä haaveilen Speedystä, vaikka onhan tuo Neverfullkin aikas ihana :)

  VastaaPoista
 2. Totta, noiden kahden välillä mäkin oon viime aikoina ollut, mutta kun ei jotenkin viitsi ostaa 7 vuittonia yhdessä tai kahdessa kuosissa...pitäis mennä kyllä liikeeseen räpläämään, että milta mikäkin tuntuu luonnossa.... :)

  VastaaPoista
 3. tuo krokonahkainen neverfull on kyllä aivan upea:) ja tuo carryall näyttää todella käytännölliseltä ja lähes joka tilanteeseen sopivalta, ja se on tosiaan siinäkin mielessä kiva ettei ole niin yleinen kun speedy tai neverfull!

  VastaaPoista
 4. haha ei oo mullakaa tullu muita carryalei vastaa ;)

  VastaaPoista
 5. Mutta uskokaa tai älkää, mä vieläkin emmin suuntaan ja toiseen.... päätin, että hankin ensin huiveja yms, mistä olen varma ja laukku saa odottaa - sen pitää tuntua omalta, kun sen ostaa! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...